Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy férfi simán elvág egy kapcsolatot csak és kizárólag azért, hogy ne alakuljon ki érzelem közöttünk, mert egyébként emberileg, nőként is szimpatikus voltam neki, annak ellenére, hogy igazából csak szexet tervezett az elején?
Volt ilyennel dolgom nekem is. Szerencsére mindkettőnél viszonylag hamar kiderült. Az első esetben a srácot annyira megviselte az anyja halála, hogy minden nőt kidobott, ahogy elkezdett érezni irántuk, mert félt, hogy ugyanazt fogja érezni, ha szerelmes lenne, és az esetleg szakítana vele. Ez az illető előre elmondta ezt, de nekem akkor csak szerető kellett, így belementem. Pár hónap után mondta, hogy ennyi volt, mert elkezdtem neki hiányozni, és ezt nem akarja.
A másikat elhagyta a nagy szerelme, aki után öngyilkossági kísérlete volt, hetekig feküdt a pszichiátrián. Ezt úgy sikerült közölnie, hogy kb az 5. randinkon csatak részegre itta magát, és szó szerint elsírta, hogy gyűlöli, de szakítania kell, mert kezd belémszeretni. Mondta, hogy az eredeti terve az volt, hogy néhányszor megdönget, de ő már nem bírja lelkileg, mert túl jó vagyok ahhoz, hogy így kihasználjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!