Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit! Nagyon tetszik nekem! Én is neki! Beszéltünk róla jó lenne találkozni és sze..lni. Erről viszont már üzenetben beszéltünk. Amikor odáig megy a dolog hogy megbeszélnénk mikor és hol akkor meghátrál és azt mondja és mivan ha egyikünk többet akar majd? Pedig nem akar komolyat ő sem és én sem. Miért nehéz neki egyszerűen csak sze..lni?

N

2022. okt. 30. 23:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdezd az érdeklődési köréről a kedvenc tartózkodási helyszíneiről (könyvtár esetleg, vagy valamilyen témájú előadás.)

Zárkózott lehet nagyon. Erősen vallásos közegben élhetett gyerekkorában.

Kérdezz rá bátran, hogy milyen a szüleivel a kapcsolata!!! (Általában a nők szoktak kezdeményezni jobban.)

Én pl. így találtam most átmeneti "partnert"...

2022. okt. 30. 23:39
 12/23 anonim ***** válasza:
Ja, 1-es és 8-as válaszoló is én voltam. Meg a 11-es is!
2022. okt. 30. 23:40
 13/23 A kérdező kommentje:
Csak ,,du..i akar. És tudom ismerem a hobbiját. Viszont ha nagyon nyomulok mint nő hogy na gyere d..junk az nem gáz egy nőtől?
2022. okt. 30. 23:42
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Akkor várj, hátha észbe kap.

Én nekem beijedos férfi nem kellene biztos, akinek csak nagy a szája közben meg sehol semmi nem történik.

Amúgy ez nagyon buta duma tőle hogy mi van ha valamelyikőtök többet szeretne. Elvégre meg van beszélve, hogy csak sz€x.

Impotens, valami nemi betegség? Másra nem tudok gondolni, ha tényleg nincs senkije. XD

2022. okt. 30. 23:42
 15/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Most nem írok neki! Várok hátha észbe kap?! Ha nem akkor írjak neki valami búcsú szöveget? Had agyaljon mi lett volna ha.....?
2022. okt. 30. 23:45
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

A testi kapcsolatok témában már nem vagyok annyira "jártas".

Ezt neked kell eldönteni, hogy belefér-e az értékrendedbe a "csak szex". Akár később komolyodhat is a dolog. Megvan a lehetőség mindenre.

De akár a végleges kiábrándulásra is egyetlen együttlét alatt.

2022. okt. 30. 23:47
 17/23 anonim ***** válasza:
Mióta nem írt vissza? ^^
2022. okt. 30. 23:47
 18/23 anonim ***** válasza:
Mert mentálisan egészséges és szerelemre, hosszú, elkötelezett kapcsolatra vágyik.
2022. okt. 31. 00:46
 19/23 anonim ***** válasza:

13: A kérdésben még nem ezt kérded.:)

" Miért nehéz neki egyszerűen csak sze..lni?"

Na most akkor nehéz, vagy nem?

2022. okt. 31. 00:47
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges az egész! Meg ez a milett volna ha is...

Ha elakarod felejteni akkor elfogod, agyba dől el minden!

N 30

2022. okt. 31. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!