Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mit írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Mit írjak neki?

Figyelt kérdés

Megismertem valakit! Nagyon tetszik nekem! Én is neki! Beszéltünk róla jó lenne találkozni és sze..lni. Erről viszont már üzenetben beszéltünk. Amikor odáig megy a dolog hogy megbeszélnénk mikor és hol akkor meghátrál és azt mondja és mivan ha egyikünk többet akar majd? Pedig nem akar komolyat ő sem és én sem. Miért nehéz neki egyszerűen csak sze..lni?

N

2022. okt. 30. 23:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
79%

Kezdeti összecsiszolódási nehézség. Főleg, ha már van élettapasztalat mindkét fél részéről.

Hány évesek vagytok?

2022. okt. 30. 23:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom fél, hogy a felesége, barátnője előtt lebuktatod.
2022. okt. 30. 23:19
 3/23 A kérdező kommentje:
Nincs senkije! Mindketten 30+ vagyunk!
2022. okt. 30. 23:24
 4/23 anonim ***** válasza:
77%

Ja, lehet hogy fel, mert van párja, felesége, vagy egyszerűen attól tart, hogy te tovább gondolnád, míg ő csak arra vágyik.

De igazából én is inkább arra tippelek, hogy van neki társa.

2022. okt. 30. 23:26
 5/23 A kérdező kommentje:
De nincs senkije! Komolyan! 100 %
2022. okt. 30. 23:28
 6/23 A kérdező kommentje:
És ha látjuk egymást messziről akkor majd ki esik az ő szeme is meg az enyém is. De egyikünk sem mer oda menni a másikhoz!
2022. okt. 30. 23:29
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Keress masik pasit
2022. okt. 30. 23:30
 8/23 anonim ***** válasza:

Humorral próbáljátok oldani! "Olyanok vagyunk, mint az ékszerteknősök".

Valamelyikőtök csak elkezdi...

1-es válaszoló voltam.

2022. okt. 30. 23:32
 9/23 anonim ***** válasza:

Akkor tutyimutyi, nem is értem miért hezital, más már ugrana. XD

Egyetértek a #7el, felejtsd el, keress mást!

2022. okt. 30. 23:35
 10/23 A kérdező kommentje:
De mivan akkor ha nem tudom kiverni a fejemből. Mindig azon agyalok milyen jó is lehetne vele! Megfogott a személyisége is. Illedelmes nem egy bunkó pasi! Vagy lehet túl jó nekem!
2022. okt. 30. 23:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!