Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Zavar benneteket ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek! Zavar benneteket ha a párotok sokat "fogdos"?

Figyelt kérdés

Itt most arra gondolok amikor kettesben vagytok otthon. Tehát mondjuk fekszetek a tv előtt, és elkezd benneteket intim(ebb) módon simogatni. Tehát például a póló alá nyúlva simogatja a hátatokat, derekat, hasat, vagy épp a combotokat, feneket.

Ezt szeretitek, vagy perverznek gondoljátok, ha egyébként nyilvánosan nem csinál ilyet soha, kizárólag ha kettesben vagytok.

2022. okt. 30. 20:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Dehogy zavar, kifejezetten imádom
2022. okt. 30. 20:25
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Hangulatomtól függ, de ha valaki túl sokszor csinálja, az nekem idegesítő szokott lenni. Nem szeretem, ha kb. megbolondul értem a pasim, az olyan érzést kelt bennem, mintha most először lenne csinos nője🤣Tehát mintha nem lenne jó pasi. Jobban szeretem, ha nekem is kicsit dolgozni kell a érte, ne rajongjon értem.
2022. okt. 30. 20:29
 3/12 anonim ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem zavar, sőt. De ha nyilvános helyen csinálna ilyesmit, az igenis zavarna, kényelmetlen lenne számomra.
2022. okt. 30. 20:29
 4/12 anonim ***** válasza:
83%

A hát, derék, nem zavarna, sőt, szeretem, ha cirógatnak, már persze, ha nem akarja mindig átvinni szexbe. A fenekem és a hasam nem szeretem ha piszkálják, főleg, ha nem lesz belőle szex. A combom nem zavarna, ha nem az a játék lényege, hogy a lábam közé nyúlkáljon. Megint csak nem zavar, ha előjáték a cél, de ne izgasson fel, ha utána nem akar semmit.

Emellett engem kifejezetten idegesít, ha minden testi érintés a szexről szól. Nem szexbábú vagyok. Ha nem tud másra gondolni, csak, hogy mennyire megkefélne, akkor nem leszünk sokáig együtt. Örülök, sőt alap, hogy a párom szépnek, kívánatosnak tart, de, legyen már képes kedvességből, vagy egyszerűen azért is hozzám érni, mert szeret, ne csak azért, mert kanos.

2022. okt. 30. 20:40
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

Második válaszoló vagyok, én is kb. ezt érzem, ha folyton taperol a párom és megőrül értem, pontosabban a testemért. Ne legyen már ennyire ösztönállat. Nyilván vonzónak kell tartani egymást, de ne csak a testet lássuk a másikban.

2022. okt. 30. 20:43
 6/12 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretem, egyáltalán nem zavar. Én is szoktam őt. Az már kicsit igen, amikor nem bír magával és a cicim markolássza nyilvánosabb helyen is. Akkor rá szoktam szólni, hogy viselkedjen. De nem sokat segít 😂.
2022. okt. 30. 20:52
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

4-es és 5-ös!

Igen, pont ilyen dolgokra gondoltam mikor feltettem a kérdést, és pont ezek voltak a félelmeim amiket leírtatok.

A testrészeket egyébként csak példának írtam, de nincs jelentősége.

2022. okt. 30. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:
80%
7, látod, van akinek nem gond, sőt, szeretik. Ilyen nőt kell keresni. :)
2022. okt. 30. 21:04
 9/12 anonim ***** válasza:
43%

Ebben mi lehet a zavaró? Ketten vagytok és otthon. Hol a gond? Én kifejezetten szeretem, mert a végén szinte biztos, hogy jól járok - csikló orgazmus vagy ujjazás. Esetleg, ha olyan hangulatomban vagyok, mindkettő, aztán, ha neki is megjön a kedve, akkor egy kis szex. Én nagyon szeretek szexelni, ha úgy adódik, nem utasítom el. Ez én vagyok.

De ez is egyéntől függ, kinek mekkora a libidója,mi a szeretet nyelve stb. Ezt nem tudod így belőni. Főleg, hogy az egyik barátnőm pl nem szereti a felesleges testi kontaktust. Sose bújik este a párja mellé inkább egy párnát szorongat magához reggelig. Én meg nem tudom elképzelni azt, hogy úgy aludjak el, hogy a férjemhez nem bújok hozzá. Egyéni preferencia.

2022. okt. 30. 21:58
 10/12 anonim ***** válasza:
51%
Ha nem vezet szexhez, akkor nem zavar.
2022. okt. 30. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!