Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, gáznak tartotok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, gáznak tartotok egy olyan fiút aki pár hónap múlva 26 lesz és nem volt még barátnője, csak 2 kalandja de már az is évekkel ezelőtt?

Figyelt kérdés
Mit gondolsz egy olyan srácról akinek nem megy jól az ismerkedés és még ennyi idősen sem volt barátnője?
2022. okt. 29. 22:34
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Nem a gáz a jó szó rá. Viszont anno, 22-24 évesen engem érzelmileg teljesen lenulláztak ezzel a "cuki vagy de én meg még élni akarok" hülyeséggel, hogy nem akarok egy olyan emberrel kezdeni akinek csak baszással van tapasztalata, emberi kapcsolatok terén nincs. Nekem már nem fér bele (nem időben, érzelmileg), hogy megint alkudozzon valami nyomorult, hogy ő csak kavargatni akar meg szórakozgatni, semmi komolyat.
2022. okt. 29. 22:44
 2/7 anonim ***** válasza:
72%
1# Engem meg azok a nők nullàztak le érzelmileg, akiket szeretem és nem csak dugni akartam velük.Elzavartak. Pedig nagyon sok nőnnél normálisan nyitottam. Volt olyan akitől még gyereket is akartam. Ha nálatok egy pasi lassú nem nyomúlos való életbe pont azt utasítjátok vissza. Miután éveken át senkim se volt mindent egyedül kellet elérnem kimaradt a szex. Persze, hogy kiszeretném magam élni. Én már félek érzelmi csalódástól. De dugni se dugtok akárkivel, igy maradt prostizàs. Meg a reménykedés egyszer valaki tudna szeretni, aki nekem is tetszik.
2022. okt. 29. 23:43
 3/7 anonim ***** válasza:
73%

1-es ez ismerős

Ugyanígy jartam, nulla kapcsolatos sraccal. Osszejottunk minden jó volt, lelkes aranyos, amikor aztán megjött az önbizalma, állt is tovább fel év kapcsolat után.

Nekem már sem időben, sem érzelmileg nem fér bele, hogy hónapokig, évekig legyek valakivel, hogy utána elmenjen “élni”, aztán én meg ott állok harminc évesen es kezdhetem az egészet elolrol…

2022. okt. 30. 00:57
 4/7 anonim ***** válasza:
4%

Gáz.

Tízen évesen meg kurattad magad pár lánnyal és a szüzességed is így vették el, legyél magadra büszke, hímribi, ez vagy te:D

Gusztustalan

2022. okt. 30. 01:02
 5/7 anonim ***** válasza:
19%
4# Mióta egy nő kur meg egy férfit?😀😀 Ha csak nem tranzi. 😀 Mai csajok meg pláne nem a tinikre búknak. Még a tini csajoknak is idősebb kell kivéve, ha véletlen szerelmesek nem lesznek egy velük egy idősbe. Értelmetlen a kommented.
2022. okt. 30. 01:38
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
#5 nem az kur, akinek farka van, pláne azt a vergodest ne nevezzük annak, amit a mai fiúkák le nyomnak "de meg kurtam" címszó alatt:D
2022. okt. 30. 02:55
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Az is valami. Miért lenne gáz? Én 28 évesen jàrok ugyanitt vagyis az egyik komoly volt a màsik kaland ,de ennyi tapasztalat bőven elég volt szàmomra. Most màr van viszonyìtàsi alapom ha rendes lànyt talàlnék le tudnék horgonyozni
2022. okt. 30. 06:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!