Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, melyik típustól féltitek/féltenétek legjobban a pasitok?
Ne a konkrét, képen lévő nőt nézd, ha nem a típust! Pl. ne az itt belinkelt konkrét tanárnőt, hanem úgy átlagban, a tanárnőket. Köszi a normális válaszokat!
A.: [link]
B.: [link]
C.: [link]
D.: Kedvenc celeb/énekes/zenész/színésznő.
E.: [link]
F.: [link]
G.: [link]
20.
Rengeteg férfinek van, csak nem meri előhozni. Itt, a gyakorin olvastam, hogy sok nő, még attól is undorodik, ha a pasija belenyal a fülébe. vagy szopogatni akarja a lábujjait.
Akkor ezek után, ha a nő megmutatná a pasijának ezt a kérdést, szerinted hány pasi merné nyíltan válaszolni a párjának, hogy A, D, F?
21
Ki a francnak kellenek az ilyen fétises barmok. Mehet a fenébe a fül- meg a lábujjnyalogatásával. Keressen magához illőt! Én kirúgnám. Ne az én életem keserítse a gusztustalanságaival, illetve azzal hogy félremegy hogy megkaphassa ezeket. Az ilyen kuka. Franc se vesződne vele. Ahogy mondják: hülyék a másik oldalon, illetve arra van az ajtó! 👉➡️
#27 lehet, sőt biztos 🤭
Kereken 19 éve vagyok külföldön (2003-ban pont ilyentájt költöztem). Akkor már tudható volt hogy a következő év tavaszán EU tagok leszünk.
Nem tudom mi az az 'EU-s útlevél'. Magyarként voltam itt, később 2013-ban lettem itteni állampolgár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!