Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti, ha féltenétek az állásotok...

Ti, ha féltenétek az állásotokat, azért képesek lennétek más embereken átgázolni, hazudozni?

Figyelt kérdés
2018. nov. 29. 11:30
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Csak azokon, akik korábban szintén átgázoltak rajtam valamiképp.
2018. nov. 29. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem ér annyit egyetlen munka sem, mint az, hogy bele tudjak nézni a tükörbe anélkül, hogy szemen köpjem magam. Mert ugye hál'istennek munkaerőhiány, kivándorlás, meg f..szomtudja, úgyhogy a "mai világban" már távolról sem minősül lehetetlen küldetésnek két nap alatt új munkát találni.
2018. nov. 29. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Ennél SOKKAL kevesebbért léptem már ki a semmibe. Bizonyos elveket pedig akkor se tudok megszegni, ha a szeretteim életéről van szó, ez van.
2018. nov. 29. 12:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
piacképes szakmám van, bármikor találok másik helyet, nem féltem a helyemet
2018. nov. 29. 12:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Bár a cégem szereti az ellenkezőjét hangoztatni, de jelen esetben ők azok akik rám vannak utalva. Ha nagyon akarnám azonnal találnék másik állást.
2018. nov. 29. 12:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. nov. 29. 12:19
 7/7 anonim ***** válasza:

Októberben voltam pont ilyen helyzetben. Nem tettem. Most alkalmizok, és nehéz az élet. De nem bántam meg. Ez most átmeneti, míg nem találok új helyet. Ha hazudozással maradtam volna akkor pedig míg el nem kerülök onnan tovább kellett volna hazudoznom. Pontosabban nem elég hogy a becsületemet eladom, még a távozásomat se akadályozom meg, max eltolom egy kicsit.

Ez van. Most szr, de lesz jobb is.

2018. nov. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!