Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom lezárni a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom lezárni a kapcsolatot, pedig tudom, hogy nincs jövője. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy férfi az életemben, akivel 2021. Januárja óta kavarok. Akkor lett vége az 1 éves mérgező párkapcsolatomnak. Elegem volt a szerelemből és kalandra meg szexre vágytam. A férfivel abban egyeztünk meg, hogy csak szex van érzelmek nélkül. Ezzel egy ideig el is voltam aztán idén egy nyári napon találkoztunk munka után és megcsókolt és azóta olyan mintha szerelmespár lennénk és én is beleszerettem de nagyon.

Nem lenne semmi probléma ezzel csak neki családja van és más lányokkal is szexel, viszont csak velem csókolózik meg csak engem becéz pl: szerelmem, cukorborsó, nyuszifül meg ilyenek. Nem tudom mi legyen mert ez így nem tarthat örökké. 22/L

2022. okt. 26. 20:32
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
12%
8-as vagyok. Talán mert így alakultak az érzelmek. Én nem vagyok egy könnyen szerelembeeső típus, de a szívének nem tud parancsolni az ember.
2022. okt. 26. 22:41
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

8. Hát nem tudom milyen "kapcsolat" az, ahol élőben nincs szeretet. Akkor sem, ha nem tudsz könnyen szerelembe esni, a telefonos üzenetek nem váltanak ki valós törődést, szeretetet, sry.

Szerintem sem vagy elég erős hogy szakits. Mondjuk aki ennyi vádat tart a tűzben, hogy hihetsz el bármit is? Nagyon naiv vagy.. 😅

2022. okt. 27. 08:12
 13/23 anonim válasza:
8%
8-as vagyok, nem értetted a válaszom. Ez a szerelem a családos pasival évek óta tart. Talizni havonta 1-2X tudunk, de akkor egész napra. Szóval nem csak szex van. Nyilván így ismeretlenül könnyű bármit is mondani. Emellett minden nap beszélünk, s szinte kora reggeltől késő estig kommunikálunk, ha időnk engedi. Nem telefonos üzenetekről van szó, hisz azon már túl vagyunk. Szóval ez nem naívság. Én nem vártam és nem várok ennél többet, hisz ez nagyon sok!
2022. okt. 27. 08:29
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
13. Értem. A te döntésed, hogy le állsz ilyennel. Ez titeket jellemez, de akkor egészségetekre!
2022. okt. 27. 09:33
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyébként a naiv gondolatot a kérdezőnek szántam!
2022. okt. 27. 09:34
 16/23 anonim válasza:
15%
14-es. Igen, jellemez minket. Mivel mindketten jelenleg olyan helyzetben vagyunk, hogy egyenlőre nem lehetünk együtt. Ha gyermek van, már ő az első és átértékelődik minden. De minimálisan lehet ennyire önző az ember, főleg ha szexmentes házasságban él. Kérlek ismeretlenül ne ítélkezz.
2022. okt. 27. 09:49
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

16. Nem ítélkezem, szomorú hogy az emberek nem tudják felmérni a másik szexuális vágyát és véleménynek felesleges házasságokba és még gyerek is születik. Itt látszik, hogy az adott pár nem is ismerte egymást de összeházasodtak.

Szimpla realitás, meglátás. Bocsi.

2022. okt. 27. 10:22
 18/23 anonim ***** válasza:
Belemennek felesleges*
2022. okt. 27. 10:22
 19/23 anonim ***** válasza:
76%

22 évesen családos apara mászol? Remélem amikor neked lesz gyereked a másik meg a hasadban lesz a párod akk fog elhagyni más noert!

Undorító r*b@nc!🤮🤮🤮

2022. okt. 27. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Csak engem becéz...."

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ne légy buta. Totál kihasznál, mint az összes többit.

2022. okt. 28. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!