Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám ezt a kapcsolato...

Hogyan tudnám ezt a kapcsolatot lezárni?

Figyelt kérdés
Már 3 éve levelezek valakivel, akit a neten ismertem meg, most szeretném lezárni, de nem tudom mit mondjak neki.

2022. febr. 14. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
6%
Egyszerűen csak tiltsd le! Nem kell magyarázkodni.
2022. febr. 14. 18:17
 2/9 A kérdező kommentje:
Az nem lenne túl gerinctelen?
2022. febr. 14. 18:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem de, elég gerinctelen megoldás. Nem tudom miért olyan nehéz egyenesen megmondani valakinek, hogy többé már nem akarsz vele kommunikálni, minden jót kívánni és lezárni. Lehet, hogy neked nehezebb, de ez legalább korrekt és sokkal könnyebben túl tud rajta lépni a másik, mint amikor csak eltűnsz az éterben és azt se tudja mit tett ellened, hogy így bántál vele.
2022. febr. 14. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Az több mind gerinctelenség, igen.

Írd meg neki, hogy nagyon örültél és köszönsz mindent, viszont szeretnéd lezárni ezt a dolgot. Ha nem akarja felfogni és hisztizik, akkor letilthatod.

Viszont az emberséged legyen már meg. Megérdemel egy üzenetet. Egyre kevesebb ember tudja kifejezni az érzéseit. Viszont egyre több az ilyen letiltogatós élettelen ember.

Csak fogalmazd meg amit gondolsz úgy, hogy ne feltétlen bántsd meg ezzel. Nem kell napokig magyarázkodni neki. Csak írd le.

2022. febr. 14. 18:25
 5/9 anonim ***** válasza:
58%

Először is miért?

Másodszor mennyi idősek vagytok?

2022. febr. 14. 18:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ, akkor elég, ha annyit írok, hogy szeretném lezárni? Nem szeretném neki elárulni az okot, mert elég önző. Elég sok mindenen mentem át abban a 3 évben. Szeretnék mindent lezárni azzal kapcsolatban, beleértve ezt a kapcsolatot is. 27 évesek vagyunk, mind a ketten.
2022. febr. 14. 18:28
 7/9 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, hogy az sem túl egyenes, ha az arcába dobod a tortát magyarázat nélkül, bár tény, hogy jobb, mint a letiltás. Azért 3 év után szerintem megérdemelné, hogy megindokold, miért dobod el. Ha rosszat tett, akkor tudnia kell róla, hogy okuljon belőle és másnál ne rontsa el. Az önző okot pedig vállald fel, ha csak a te hibád lényegében, hogy le akarod pattintani, akkor ne ostorozza magát feleslegesen, mert kételyek közt hagyni sem túl jó.
2022. febr. 14. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
1-es vagyok. Azért írtam a letiltást, mert az ilyen emberek általában nem értenek a szép szóból, tapadnak, mint a piócák, mint a taplógomba. Ha megírom neki üzenetben, hogy meg akarom szüntetni vele a kapcsolatot, akkor 5/4 esetben csak besértődik, behisztizik, elkezd majd mártírkodni és érzelmi zsarolásba kezd. Valószínű úgysem értene meg engem, csak lehordana mindenféle sz@r embernek, na nekem erre semmi szükségem. A drámától meg igyekszem megkímélni magam. Eddig is letiltottam és a jövőben is le fogom tiltani azokat az embereket, akit el akarok takarítani az életemből és nem hiszem, hogy ezt meg kéne magyaráznom. A tiltógomb hatalom, távol tartom vele a hülyéket és a bunkókat. Kéretlen üzenetekkel se bombázzon senki, mert azt is ugyanúgy letiltom, el se olvasom, meg se nézem.
2022. febr. 14. 18:58
 9/9 anonim ***** válasza:
24%

Igazabol nagyjabol ket ut van. A gerincet kedvelok szamara az oszinten megmondas, ami nincs az a csomagolas, ami ne lenne traumatikus a szamara, hiszen meg csak nem is szerelem kihulese. A sajat hibait ugysem latja, a masik szempontjait ugysem erti, viszont egy nemkivanatos utolso szar embernek fogja erezni magat, adott esetben ki kell engesztelni es minden megy tovabb.

A puhatestu verzio pl a ghosting ami rengeteg ketely mellett megsem ad egy frontalis gyomorszajon utest, es nemcsak a ghostingolo fel szamara steril megoldas, hanem a masik minden lezaratlansag ellenere sem erzi magat annyira megalazva. Nyomhatod a piros kezet.

2022. febr. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!