Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem ezzel megalázó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem ezzel megalázó helyzetbe hozott, vagy legalábbis kicsit pofánvert a dolog?

Figyelt kérdés

Pusztán baráti kapcsolatban állunk, viszont egy idő után azt hittem nem vagyok közömbös számára.

Kijelentettem h "nem tudtam h ennyire kedvelsz"

Vagy vmi ilyesmit. Már nem emlékszem pontosan.

Igazából mintha le se írtam volna, figyelmenkívül hagyta.

Elég szrul esett h nem mondott rá semmit. Nem azzal lett volna baj, ha azt mondja félreértem, de így meg aztán még csak ennyire sem méltatott.

Meglepő, azt hittem azért vagyunk olyan viszonyban h egy ilyet ne hagyjuk már ignorálva.

2022. okt. 26. 08:51
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam h nagy dolog, hanem h elmondhatom bejovok neki. Nagyon más
2022. okt. 27. 12:14
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

30as és kérdező inkább fogjátok be, miatattok hiszik el a férfiak hogy minden nő csak a pénzt nézi...

30as ne villogtasd hogy kitől mit kaptál, mert nem arról volt szó. Különben meg miért

nem veszed észre hogy milyen undorito és nevetségesen szánalmas a kérdező?:D

'20 millás kocsiját megosztotta velem'

Tudod mit kérdező remélem elvisz téged futni... Kapnál f@szt is meg pénzt is, csak legyen annyi eszed hogy Dubaiba kuldesd magad vele! :D

2022. okt. 27. 13:52
 33/38 anonim ***** válasza:
Miattam aztan nem hiheti ezt senki az biztos, nem nekem nagy szam egy kocsi. Raadasul nekem mar amugy se kell senkinek se megfelelnie mert mar van aki tokeletesen megadja amit meg kell adnia.
2022. okt. 27. 13:59
 34/38 A kérdező kommentje:

32-es nagyon vergődik😃

Hát igen, megértem h irigy vagy 😉

2022. okt. 27. 14:47
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

Mire te butaság?

Hogy beultetett az autójába, meg mezőn futtatott, előre tanított? :D

A legpoenosabb rész az egészben, hogy:

Mégse kellesz neki még arra se! 🤣😂

A nap vicce vagy, kösz jót nevettem rajtad!

2022. okt. 27. 14:50
 36/38 A kérdező kommentje:
Hát még én rajtad 😏
2022. okt. 27. 14:53
 37/38 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom ti hogy a fenébe gondolkodtok, de ha egy férfi odaadja az újonnan vásárolt 20milliós autóját a nőnek, pláne úgy, hogy a nő ezt nem kérte, akkor hadd mondhassam már el nyugodtan, hogy bejövök a palinak :DD"

Miért? Ha a 20 ezer forintos Trabantját adná oda neked, akkor azt feltételeznéd hogy nem szeret?

2022. okt. 28. 01:12
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Neked meg mindig nehezen megy felismerni,hogy kinek valaszolsz,de 32-es vagyok.

Nyisd mar ki a szemed, megis mi oka lenne barkinek feltekenykednie rad, foleg nem vergodni. Nem akarsz a szobol erteni, valoszinuleg a kerdesed alatt nincs no,akiben feltekenyseget tudtal volna kelteni,de ha jol esik akkor elj most is a fejedben es hidd csak el amit irsz. A problemak ugyanugy a te eletedben lesznek tovabbra is,nem a mienkben.

2022. okt. 28. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!