Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok? 26F

Figyelt kérdés
Sziasztok. Barátnőmmel egy hónapja vagyunk együtt kövi hónapban lesz a születés napja. Érdekelne a véleményetek hogy ez mennyire jó ötlet vagy sem. Illetve bármiféle más ötletet vagy esetleg az én ötletem tovább csiszolni. Na szóval arra gondoltam születés napján hogy csinálnék neki egy apróbb játékot. Ergo egy kincs keresés szerű dolgot. Az elmúlt időszak randi helyszínein elrejtenek apróbb rejtvényt kisebb sztorival fűszerezve esetleg. A végén pedig ha minden jó a sztori a hazahoz veszett ahol az ágyban várna egy csokor Virág és pár kis ajándék. Vélemény? Bár kicsit erősnek érzem a sztori kitalalasat a játékhoz 😅
2022. okt. 25. 11:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Remek ötlet. Ne felejtsd el , hogy írd meg ide, hogy, hogy sikerült.
2022. okt. 25. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Én nagyon örültem volna egy ilyen meglepinek,szerintem szuper ötlet! Hajrá! :)
2022. okt. 26. 08:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 😁
2022. okt. 26. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!