Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Voltatok már úgy, hogy alig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok már úgy, hogy alig ismertétek a másikat, mégis beleszerettetek?

Figyelt kérdés
Mit éreztél, hogyan viselkedtél, ffi vagy nő vagy?
2022. okt. 24. 20:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
Igen, most is van. Pontosabban mások szerint nem ismerem. Mert valami számomra értelmezhetetlen módon, az emberek többségének az "ismerést" az jelenti, hogy tudod, mi a kedvenc kajája, hogy hívják a kiskutyáját, vagy hogy 8 évesen zongoraórára járt. Ha 1. randin kiderült, akkor megkapod az engedélyt, hogy beleszerethetsz😂 Nos, én ezeket tényleg nem tudom. Viszont, tudom, hogy kezeli a konfliktusokat, mennyire hűséges, hogy bánik az általa kedvelt és utált emberekkel, mit tesz, ha megalázóan/nem megfelelően bánnak vele, hogy reagál, ha megbántják,milyen értékek mentén éli az életet, vállalja-e a felelősséget a tetteiért, tud-e bocsánatot kérni, ha hibázott stb. Nekem ezek fontosabbak egy kapcsolatban, mint, hogy mi a kedvenc színe. Nos, én az emberek többsége szerint nem szerethetem, mert azt se tudom, hány testvére van. Biztos, csak felruházom jó tulajdonságokkal. Ok.én elfogadom, hogy a többség gondolkodása a normális és én vagyok a helikopter, de azért én csak szeretem.
2022. okt. 24. 23:44
 12/16 anonim ***** válasza:
74%
11. Nő vagy az fix.
2022. okt. 25. 00:32
 13/16 anonim ***** válasza:
46%
#12! Persze, de az miért baj?😂
2022. okt. 25. 00:54
 14/16 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem az nem szerelem, amikor nem ismered a másikat. És itt nem a kedvenc színre vagy filmre kell gondolni, hanem a jellemére, ami nem 1-2 randi alatt derül ki.

Nekem általában több hónap (olyan 2-3) szokott kelleni ahhoz, hogy szerelmet érezzek.

Ami ez a lila vagy rózsaszín ködös, másikba beleképzelős dolog az szerintem abszolút a fellángolás és az eros szexuális vonzalom kategória és köszönő viszonyban sincs a valódi szerelemmel.

24N

2022. okt. 25. 06:45
 15/16 anonim ***** válasza:
49%

Csak olyanba tudok beleszeretni akit alig ismerek. :D

N

2022. okt. 25. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen,csak ezzel nagyon óvatosnak kell lenni,mivel még alig ismered kialakulhat róla egy idealizált kép,és lehet,hogy nem is olyan valójában. Könnyen csalódás lehet a vége,bár akadnak kivételek.
2022. okt. 26. 08:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!