Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A legtöbb nő miért viseli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb nő miért viseli nehezen ha egyedülálló?

Figyelt kérdés

Még azoknál a nőknél is feltűnő akiknek van életük, hobbijuk, és talpraesettek. Sokaknak ha nincs kapcsolatuk akkor szexkapcsolatuk van. Még a legnagyobb énekesnőknél is feltűnő hogy a számaik 80%-ában vagy férfiak után áradoznak, vagy panaszkodnak rájuk. Valamint azt is hallani sokszor hogy a nők útálják a magányt, és nem tudnak hosszabb ideig egyedül lenni.

A férfiak alapjáraton sokkal kiegyensúlyozottabbak ha nincs nő az életükben, és így is egészek.

2022. okt. 24. 16:50
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
#19 Pont ez az. Már rájöttem. Láttam, hallottam, tapasztaltam.
2022. okt. 25. 00:43
 22/38 A kérdező kommentje:
#20 Már bocs, de pont a fordítottja igaz. Válásnál mindent a nő kap meg. Arról nem is beszélve hogy egy férfi sokkal jobban jár ha egy nővel max barátok maradnak. Nincsenek felesleges veszekedések, és nem fáraszt le a kielégíthetetlen szexmániájával se.
2022. okt. 25. 00:52
 23/38 anonim ***** válasza:
90%

A kornyzetemben abszolút azt látom, hogy a nők kevésbé mennek bele egy nem funkcionáló vagy épp csak kielégítő kapcsolatba, mint a férfiak.

Nekik sokszor mindegy, hogy mi lesz belőle, komoly vagy nem, a lényeg, hogy legyen mellettük valaki, aki legalább egy szempontból megfelel nekik.

Szakítás után az összes exem szinten kb egyből elkezdett másokkal ismerkedni, ellenben nekem hónapokig nem jutott meg csak eszembe sem, hogy mással legyek. Úgyhogy ez, amit írsz, ilyen formában egyszerűen nem igaz.

2022. okt. 25. 07:08
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

"Válásnál mindent a nő kap meg. "

Lófszt. Te valami alternatív világban élsz.

2022. okt. 25. 09:06
 25/38 A kérdező kommentje:
#23 Mert az ilyen férfiak idióták.
2022. okt. 25. 09:51
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem voltak azok, olyanokkal nem kezdtem. Egyszerűen arról van szó, hogy a nők rendre inkompetens férfiakat nevelnek ki, akik függnek tőlük és sokszor kapcsolatban is egy anya szerepet betöltő not keresnek:
2022. okt. 25. 09:54
 27/38 A kérdező kommentje:
#26 Ez igaz, de ki is ezért a hibás ha már az általánosításnál tartunk? A nők. Persze nem old meg semmit ha az ember másra mutogat, de akkor is.
2022. okt. 25. 12:06
 28/38 A kérdező kommentje:
Ha pedig kettősmércéről beszélünk akkor a nőknél sokkal elfogadottabb hogy olyan férfit akarnak aki a daddy energiát adja át nekik. Egyszer az a bajotok hogy a férfiak nem elég férfiasak, határozottak, és nem érzitek eléggé nőnek magatokat mellettük, de emitt meg játszátok a nagy feministát, hogy nektek bezzeg nem kell férfi, és hogy ti jobbak vagytok a férfiaknál stb.
2022. okt. 25. 12:13
 29/38 anonim ***** válasza:
100%

Akkor most mondd el, hogy milyen trauma ért, ami miatt ennyire szélsőségesen gondolkozol :D

Nem tudom, ki általánosít A NŐKRŐL, mert hat ez ugye egy teljesen homogén halmaz, mindegyik ugyanolyan, ugyanazt akarjak, ugyanazok az elvárásaik és igényeik, és ugyanolyan szemet az összes…

2022. okt. 25. 12:23
 30/38 A kérdező kommentje:
#29 Én csak azzal kezdtem hogy a nők a személyes tapasztalataim alapján nehezebben viselik ha egyedülállók. Ti kezdtetek el támadni. Nem gondolkodom a nőkről szélsőségesen.
2022. okt. 25. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!