Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az exetek új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az exetek új párjáról?

Figyelt kérdés

Milyen embernek tartjátok, szimpatikus, jobb-e nálatok szerintetek, szép, vagy csúnya?

Ilyesmik érdekelnének.

2022. okt. 24. 16:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
20%

Exem amolyan önző smucig tipus es himsoviniszta, a nőknek alatta vam a helye-felfogásu.

Mellettem betegesen feltekeny volt(vékony vagyok es modellkestem)ezeken folyamat veszekedések mentek. Utánam választott egy hájas tenyeres talpas sminktelen szemuveges nőt, hogy jo lesz a konyhába, de még vmi okj vel keres is valamennyit, elzartani sem kell, gyerekkel is baemikor dobhato.

Exem vagyonos sajat ház kb havi felnilla nettoban, egy virágra is sajnalja a párjának a penzt.

A nőt elvenni se fogja soha, hiába a gyerekek, merthát a vagyona nehogymár a családé legyen, az csak az övé.

Hogy mit gondolok az exem nőjéről? Talán boldogak a lelki szegények.

Vannak azok a butuska selédtipusok akik ezt az egészet nem látják át és nekik ez boldogság.

Ilyen ember mellett valosi szép sikeres nő nem boldog ugyan, de egy konyhatunder az tud talán lenni.

2022. okt. 24. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
92%
Semmit, biztos majd jobban fog vele banni,mint en,ha mar mindent megtettem erte.
2022. okt. 24. 16:31
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
Elütésekert bocsi, remelem kivehető azért
2022. okt. 24. 16:31
 4/12 anonim ***** válasza:
20%

Plusz

Exem kozossegi adatlapja ugy nez ki mintha szingli lasi lenne, a nője erőlködik néha a saját oldalán jelezni hogy amugy egyutt vannak még mert ez semmibol nem jönne le masoknak az exemrol.

(1)

2022. okt. 24. 16:34
 5/12 anonim ***** válasza:
32%
*szingli pasi
2022. okt. 24. 16:38
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
semmi extrát, első barátnőm hamar itthagyott, de azóta már össze is házasodtak, jobban illenek kép alapján egymáshoz, mint ahogy mi illettünk, sok sikert kívánok neki
2022. okt. 24. 16:50
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem egy exem párját sem, csak az egyik exem új párjáról láttam képet, de nálam nem néz ki jobban úgyhogy túlságosan nem izgat. :D
2022. okt. 24. 17:28
 8/12 Hans Pötterman ***** válasza:
85%
Én személyesen nem ismerem,de mások elmondása alapján én mindenben megeszem reggelire. Exemnek pont ez kell mondjuk,hogy tudja irányítani, szóval jobban illik hozzá mint én ilyen szempontból.
2022. okt. 24. 19:07
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerintem az én exemnek már ebben a földi életében nem lesz komolynak mondható kapcsolata.

Egyébként van, akire gyanakszom, hogy esetleg összejár vele, miközben engem hülyített, akkor is vele foglalkozott elég sokat, többek között. Egészségükre!

Nyilván ha nem volt elég megfelelő a fiatal, csinos nő jó egzisztenciával, hasonló érdeklődéssel és szenvedéllyel, mint az övé, gyerek és válás nélkül, majd megteszi az elvált, duci csaj kölyökkel... 😉Mellette majd biztosan vedelhet literszám, csavaroghat hetekig, hazudozhat, amennyit csak akar.

2022. okt. 24. 19:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Objektíven nézve nem szebb nálam, de szimpatikus, biztos jól elvannak és szépen haladnak is, ház, nemrég gyerek... aranyos a pici :) úgyhogy szerintem boldogok, és ennek örülök. Volt egy időszak, mikor instán azt láttam, hogy az ex mindenféle random félpucér nőket követ, akkoriban rám is írogatott időnként... és sajnáltam igazából őket, hogy valami ennyire nem stimmel. De azóta biztos rendbe hozták a dolgokat.
2022. okt. 24. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!