Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha találkoztam egy sráccal, beszéltünk 1-2 mondatot, és másnap bejelölt iwiwen, akkor a következő lépés az enyém lenne? Szóval vegyem fel msnre?
Figyelt kérdés
Neki ki van írva az msn címe, nekem nincs...
Szerintem tetszem neki, nekem is ő :D de nem tudom, mit tegyek.. igazából nem akarok nyomulni... szval lehet nem kellene felvennem.. de akkor mi a helyes lépés? :S
2008. dec. 23. 19:17
1/7 anonim válasza:
DE FEL KELL VENNED!!
ne te írj először, hanem várd meg még ír vmit neked.
persze a névhez ne valami hülye név legyen kiírva, mert lehet nem tudja, hogy ki a fene vette föl :D
Giselle
2/7 anonim válasza:
vedd fel msn-re, ott kezdjetek el beszélgetni. majd csak kialakul valami. Boldog Karácsonyt!
3/7 A kérdező kommentje:
De nem fogja azt gondolni, hogy nyomulok? Annyi sok mindent elrontottam a nyomulásaimmal... :S nem akarok megint ebbe a hibába esni... :S :)
2008. dec. 23. 19:32
4/7 A kérdező kommentje:
egyébként köszönöm szépen a válaszokat! :)
2008. dec. 23. 19:33
5/7 anonim válasza:
Vagy vedd fel, vagy írd meg a címed.
Valami támpontot azért adhatsz neki...
6/7 anonim válasza:
Szerintem írd meg az msn-en címed egy levélbe és írd meg oda h ha szeretne beszélgetni vagy vmi akko nyugodtan vegyen fel téged:)
Sok sikert!:)
7/7 A kérdező kommentje:
már felvettem :S de az utolsó válaszoló nagyon jó választ adott... :( de már késő... :( áhh... :( de ugye így sem gáz??? :S
2008. dec. 23. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!