Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy akarod a másikat, érzel, de mégis letagadod, mert soha nem lehettek együtt?
Figyelt kérdés
Csináltatok valaha ilyet?2022. okt. 22. 20:26
11/17 anonim válasza:
Ezt én sem értem, miért nem lehet nyíltan beszélni ilyen helyzetben az érzésekről. Hisz azzal még nem lépünk előre a tettekben. Miért csak célozgatva, kertelve lehet elmondani, aztán mikor nyíltan előáll a másik, hogy szintén, viszont, akkor meg két lépést hátralép. Mintha előtte nem pont ő beszélt volna érzésekről már nem egyszer.
12/17 anonim válasza:
az ilyen fajta kérdéseknél már megérzésből tudom hogy nem szingli emberekről van szó...
13/17 anonim válasza:
12.
Különösebb jóstehetség nem kell hozzá. Hisz sok dolog nincs amiért két ember nem lehet együtt a már meglévő kapcsolaton kívül. Autót, buszt, vonatot feltalálták, tehát a távolság sem lehet az ok.
14/17 anonim válasza:
13. Van egy csomó olyan ember aki valamilyen okok miatt elnyomja .Főként nőkre jellemző és szinglikre nem foglaltakra .
15/17 anonim válasza:
Nyilván azért nem mondja ki az érzelmeket, mert egyszerűbb elutasítani azzal, hogy nem kellesz, mint azt mondani, hogy kellenél, de nem lehet.
Én nem szeretlek, nem akarok veled lenni, erre mit lehet mondani?
16/17 anonim válasza:
15-ös
És a másikra nem kellene tekintettel lenni? Hogy annak melyik hogy esik?
17/17 A kérdező kommentje:
Tekintet, manapság ez már nem játszik...
2022. okt. 23. 01:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!