Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért lehet benem ez a kettős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért lehet benem ez a kettős érzés hogy nem szeretnék többet találkozni a szeretömel ? A másik részem találkozna a másik meg nem hanem szakitcsak vele

Figyelt kérdés
Van párunk, nem tudunk elszakadni egymástól volt már hogy 2-3 hónapig bírtunk de utána ki békültünk nem tudom hogy mit tegyek

2022. okt. 22. 08:37
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Lelkiismeret furdalásod van a férjed fele. Talán érdemes lenne hallgatni rá.
2022. okt. 22. 08:49
 2/7 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy beleszerettél a szeretődbe és ezért nem elépg már az, ami eddig volt, de többet meg nem kaphatsz, hiszen kapcsolatban éltek mindketten? Ilyen tisztázatlan helyzetekben szoktak előjönni olyan felemás érzések, mint amit Te is érzel.
2022. okt. 22. 10:39
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 lehet mert mind a kettönknek van kapcsolata de már rég tart a viszonyunk lehet tényleg bele szeretem már énse tudom
2022. okt. 22. 12:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Mióta tart?
2022. okt. 22. 14:32
 5/7 A kérdező kommentje:
#4 Már több mint 9 éve de ez alatt már nagyon sokszor szakítottunk
2022. okt. 22. 15:27
 6/7 anonim ***** válasza:
28%
Olyan kellene aki szerelembe is ejt.. nem ilyen hulladek aki csak rad meg beled elvezni tud..
2022. okt. 26. 23:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Asszongya, "szakítcsak".. Dugás helyett talán nem ártana

kicsit a helyesírásra is fókuszálni,ha már kiírunk valamit valahová..

2022. nov. 3. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!