Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő után normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után normális találkozni?

Figyelt kérdés
Van egy munkatársam (nem közvetlen, nem együtt dolgozunk, de azért napjában többször találkozunk) akivel beszélgetünk, személyes beszélgetések során úgy érzem szimpatikus vagyok neki nagyon, illetve amikor írásban beszélünk akkor is érdeklődik mindig. Nos nem beszélgetünk olyan régóta, de szeretnék vele munkán kívül is találkozni. Szerintetek mennyi idő után "szabad" ezt felhozni, ha esetleg ő pasi létére nem hozza fel?
2022. okt. 21. 19:08
 1/4 anonim ***** válasza:
41%
Ha legalább egy hete ismered, vesd fel neki a dolgot.
2022. okt. 21. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
41%
Egy nőt egy hete ismerek de már lassan szexelünk. Tinderes csajszival csak azért találkoztam nem 1, hanem 2 hét után, mert covidos lett. De utána rögtön nála aludtam.
2022. okt. 21. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha akarna tőled valamit, elhívna munkán kívüli programra. Ennyi.

Én pl amikor még ismerkedtem, csak neten csináltam, soha nem említettem meg szándékosan a személyes találkozót.

Aki akart tőlem valamit, mert a képek/ beszélgetések során szimpatikusnak tartott az el is hívott randira. Több kapcsolatom lett ilyen úton, és a férjemet is így ismertem meg anno, lassan 13 éve.

Én azt gondolom, hogy egy férfi igenis kezdeményezzen, ha akar valamit. Lehet lepontozni érte, akkor is ez a véleményem.

Vagy ha gondolod, és nem tartasz attól, hogy emiatt majd kétségbeesettnek, túl nyomulósnak tűnsz, hívd el te. Max nemet mond.

2022. okt. 21. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:

#3 Köszi a választ, és örülök hogy hallgattam Rád!

Tegnap említette írásban, hogy valószínűleg ma elmegy programra, furcsáltam, hogy egyedül, de amit írtál az járt a fejemben, így nem hoztam fel a találkozót, és milyen jól tettem, mert egy lánnyal volt.

2022. okt. 23. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!