Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők mit gondolnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők mit gondolnátok egy pasiról, akiről ilyesmi hírek keringenek?

Figyelt kérdés

"Aljas, számító, és van úgy, hogy nem ismer együttérzést. De ha ismerkedésről van szó, akkor egy zseni".

"Ebben az emberben kettősség lakozik. Néha maga az Ördög, mert stabil párkapcsolatoknak tud bekavarni. Máskor meg egy Angyal, mert válságba jutott kapcsolatokat tud rendbe tenni."

"Senki sem ismeri az igazi arcát, személye már az iskolai évei alatt is legendákba burkolózott: ment a szóbeszéd, erről-arról. De számos emberre volt hatással, és inspirálta őket, hogy többet akarjanak elérni."

2022. okt. 20. 12:29
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Elolvastad a horoszkópodat?"

El.... Nekem a Fekete Hold Lilith az MC-vel egyuttall a Halakban, vagyis....

"Senki sem ismeri az igazi arcát, személye már az iskolai évei alatt is legendákba burkolózott: ment a szóbeszéd, erről-arról"

.... ez ram is igaz :)

Es meg raadasul 12-es Ikrek Napom van.

Nem veletlenul nem irom ki mar a felhasznalonevemet, holott evekig nevvel irtam :)

38F incel

2022. okt. 20. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
Veszélyes, megbízhatatlan, akármennyire is pozitív a marketingje.
2022. okt. 20. 17:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Több a füstje mint a lángja.

Ilyen keringő mendemondáktól nekem nem lesz egy ember érdekes.

2022. okt. 20. 17:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem foglalkozom ilyen sz.ardarabokkal.
2022. okt. 20. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!