Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi számít kövérnek?
Kover vagy. Ne zabalj annyit.
Senkinek nincs megtiltva a mertekletes etkezes…ahogy afutasse
Szerintem az a kövér, akinek már látványos zsírpárnái vannak. Akinek jól össze lehet fogni a hasi, háti, oldal zsírt.
Én 168/68 vagyok, szeirntem már erős alkat, bár messze nem kövér. A húgom 165 cm-rel 70 kiló és lényegesen kövérebbnek néz ki, zsírosabb.
Sok mindentől függ, hogy optikailag mit mutatsz adott súllyal.
#13 “messze nem kövér” 24 felett van a bmi-d, épp csak pár kiló választ el a túlsúlyos kategóriától. A húgodnak majdnem 26 a bmi-je, ő azért tűnik kövérnek, mert az is.
Ez nem jelenti azt, hogy nem nézhettek ki vonzóan, ha jól oszlik el a súly. De csak mert egy 300 kilóshoz képest nádszál vagy, az nem jelenti azt, hogy tényleg messze lennél a kövérségtől.
14, mint írtam, nem a bmi-t vettem alapul, hanem azt, hogy kin mennyi zsír van. Reálisabb, mint a bmi. Amíg valaki nem puhos, nem redőződik rajta a zsír, addig szerintem nem lehet kövérnek titulálni. Látom magam, széles a csípőm, ehhez arányosan nagy a mellem emlett szépen kirajzolódik a derekam és bár nem lapos a hasam, de pár centit "lóg" ki, azt is inkább ha eszek. Reggelente szinte lapos. Van rajta 1-2 centi zsír, ez tény, ahogy az is, hogy mindenhol van valamennyi, nem vagyok vékony. Kb egy 10-es van rajtam ahhoz képest, hogy az legyek.
Erre írtam, hogy erős az alkatom, de ha ez egy hajszálnyira van a kövértől, akkor nagy baj van a világgal.
Kis pocak, kis úszógumi, kissé löttyedt fenék még nem kövérség, max. a norbi univerzumban.
Sokféle testalkat létezik. Nem lehet minden nő párducestű, őzikelábú, tinialkatú. Van, aki széles vállú, vastag combú, nagy fenekű, és mégsem kövér. Ott kezdődik nálam a kövér, vagy duci nő, akinek már fodros a combja, a felkarja, hurkás a pocakja, tokája van. Mindegy, hány kiló, ezek a túlsúly jelei.
Férfiak között is vannak "belesek". Vékony láb, kar, de derékban már kiszélesedik. Ez is túlsúly, de még nem nevezném kövérnek. Vannak ilyen testalkatú emberek, akik vagy deszkák, vagy középre rakódik minden. Amikor már nagy a has, toka, hájas a felkar, az már kövér.
Jó kérdés. Én arra mondom, akin már látszik, hogy puhos a teste. Akiről feltételezem, hogy nem tud lihegés nélkül felmenni a negyedikre, akinek a ruha tartja egyben a hurkákat. Tehát aki nem masszív, keményebb alkat, hanem aki konkrétan hájas. Pl:
17.
Nem vagyok kövér, de 4 emelet megmászásánál én is lihegek 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!