Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lányt áthívok magamhoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lányt áthívok magamhoz egy kávéra, azt gondolhatja, hogy szex is lesz?

Figyelt kérdés
Mennyire általánosan burkolat meghívás az ilyen? Én tényleg csak kávézást terveztem és beszélgetést.
2022. okt. 19. 12:40
1 2 3
 21/27 Sunshinedoll ***** válasza:
Ki gondolja itt, hogy mindenki budapesten lakik?
2022. okt. 19. 17:36
 22/27 anonim ***** válasza:
84%
Ha csak kávezni akarsz miért nem kávézóba hívod?
2022. okt. 19. 17:41
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Én kávéra gondolnék, de csak mert vagyok olyan kis naiv, hogy megbízok a másikban. :D
2022. okt. 19. 17:49
 24/27 anonim ***** válasza:
100%
Vagy arra gondol, hogy megdöntöd, vagy arra, hogy ha meg akarod dönteni, akkor angolosan távozik. Mindenesetre mosd meg a félszeműt, vegyél tiszta alsót, és készíts be gumit. Abból baj nem lehet.
2022. okt. 19. 21:12
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem lenne túl szimpatikus hogyha már az első randi a férfi lakásán lenne. Most nehogy már egy kávéra ne lehessen beülni valahova ott is meg tudod ismerni a másikat.
2022. okt. 20. 10:47
 26/27 Sunshinedoll ***** válasza:
100%

Ez egy nagyon low effort "randi",bár annak nem is igazán hívnám.

Gondold már el, egy nő attól érezze úgy, hogy tetszel neki és le akarod nyűgözni, hogy még a házat se vagy hajlandó elhagyni, hogy találkozz vele? lol.

2022. okt. 20. 18:46
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha van esze, akkor úgyse megy bele ilyen "randiba".
2022. okt. 20. 19:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!