Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bp-i lànyok/nők: Összejönnétek olyan pasival, aki 1 órányira lakik Budapesttől, de nem ott dolgozik, mivel nem szeretne ott élni, csak a kultúra miatt jár oda, ha kedve van? (Művészeti területen dolgozik, tehát nem napi 8 órásban valahol...)
Nem. Nem nagy táv az egy óra, Bp-ről Bp-re többet utazom munkába sajnos.
De én nem fogok innen kiköltözni, ő meg itt nem akar élni. Semmi értelme így.
Hát, én tartózkodnék. Egyrészt, egy olyan albérletben lakom, amit szinte teljesen én rendeztem be nem kevés pénzből, és a tulajdonosok is nagyon jó fejek. Ha az ismerkedés kezdetétől tudom, hogy nincs más választásom, mint elmenni innen záros határidőn belül, és ha esetleg nem működne a kapcsolat, nem lesz hová mennem, és mellé még anyagilag is jól pofára esek, hát, az eléggé nyomasztana.
Egyébként nyitott vagyok arra, hogy Pesten kívülre költözzek, akár agglomerációba, akár "vidékre", de ezt inkább akkor tudom elképzelni, amikor már saját lakásba/házba költözünk, vagy gyerekeket tervezünk, nem akkor, amikor "leteszteljük", hogy egyáltalán össze tudunk-e szokni. Viszont itt is szükségem van a rugalmasságra, ha pl. nem tudom elképzelni magam a párom városában, akkor örülnék neki, ha az ő részéről sem csak ez az egy opció lenne.
Nem. Nekem fárasztó lenne az ingázás, pasit meg Bp-n is találnék. Akkor minek utazzak 1 órát, ha lehet más 20 percre lakik tőlem? Másrészt nekem fontos, hogy a másik közel legyen.
Harmadrészt isten óvjon az ilyen művészeti őrült pasiktól. Biztos valakinek szimpatikus ez az életmód, de engem annyira nem tudnak vonzani a művész lelkű emberek, hogy az hihetetlen.
13: Persze, hogy nem mindegy milyen előadás, igazad van, Bp-n van választék. És ha elvisz kocsival mindenhová? ;)
14: Köszönöm, érthető!
15: hát, szintèn elég világos ez a ‘nem’ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!