Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bp-i lànyok/nők: Összejönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bp-i lànyok/nők: Összejönnétek olyan pasival, aki 1 órányira lakik Budapesttől, de nem ott dolgozik, mivel nem szeretne ott élni, csak a kultúra miatt jár oda, ha kedve van? (Művészeti területen dolgozik, tehát nem napi 8 órásban valahol...)

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:29
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Azaz bocs, #5 és #6..
2022. okt. 19. 17:40
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Nem nagy táv az egy óra, Bp-ről Bp-re többet utazom munkába sajnos.

De én nem fogok innen kiköltözni, ő meg itt nem akar élni. Semmi értelme így.

2022. okt. 19. 23:40
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
10: nem azt mondtam, hogy Bp-n kívül nincs kultúra... annyi és olyan választék nincs Bp-n kívül Magyarországon sehol, ami nekem megfelelne (nem az van, hogy havi 1 színház, tök mindegy hol, oszt' oké... heti többször járok átlagban, és alternatív előadásokra is... illetve az nekem nem tetszik, hogy ki kell számolnom, hogy na, melyik előadás vagy koncert fér bele kicentizve, hogy elérjem az utolsó vonatot (és az sem fér bele, hogy egy társasággal még mondjuk beüljek utána egy koktélra valahova, ha olyan társasággal megyek - volt egy időben vidékről feljáró társaságom, na ott ment a futás a vonathoz előadás után, mint a mérgezett egér...).
2022. okt. 20. 00:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Hát, én tartózkodnék. Egyrészt, egy olyan albérletben lakom, amit szinte teljesen én rendeztem be nem kevés pénzből, és a tulajdonosok is nagyon jó fejek. Ha az ismerkedés kezdetétől tudom, hogy nincs más választásom, mint elmenni innen záros határidőn belül, és ha esetleg nem működne a kapcsolat, nem lesz hová mennem, és mellé még anyagilag is jól pofára esek, hát, az eléggé nyomasztana.

Egyébként nyitott vagyok arra, hogy Pesten kívülre költözzek, akár agglomerációba, akár "vidékre", de ezt inkább akkor tudom elképzelni, amikor már saját lakásba/házba költözünk, vagy gyerekeket tervezünk, nem akkor, amikor "leteszteljük", hogy egyáltalán össze tudunk-e szokni. Viszont itt is szükségem van a rugalmasságra, ha pl. nem tudom elképzelni magam a párom városában, akkor örülnék neki, ha az ő részéről sem csak ez az egy opció lenne.

2022. okt. 20. 02:13
 15/18 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem fárasztó lenne az ingázás, pasit meg Bp-n is találnék. Akkor minek utazzak 1 órát, ha lehet más 20 percre lakik tőlem? Másrészt nekem fontos, hogy a másik közel legyen.

Harmadrészt isten óvjon az ilyen művészeti őrült pasiktól. Biztos valakinek szimpatikus ez az életmód, de engem annyira nem tudnak vonzani a művész lelkű emberek, hogy az hihetetlen.

2022. okt. 20. 06:27
 16/18 A kérdező kommentje:

13: Persze, hogy nem mindegy milyen előadás, igazad van, Bp-n van választék. És ha elvisz kocsival mindenhová? ;)

14: Köszönöm, érthető!

15: hát, szintèn elég világos ez a ‘nem’ :D

2022. okt. 20. 07:21
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16: de írtam, hogy nekem lenne kényelmetlen az, hogy a másiktól függjek ilyen téren. Főleg ha olyan gyakran vagy olyan színházba mennék, ami neki már sok vagy nem érdekli...
2022. okt. 20. 09:56
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert én Pesten élek, és máshol nem szeretnék élni.
2022. okt. 20. 10:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!