Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bp-i lànyok/nők: Összejönnéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bp-i lànyok/nők: Összejönnétek olyan pasival, aki 1 órányira lakik Budapesttől, de nem ott dolgozik, mivel nem szeretne ott élni, csak a kultúra miatt jár oda, ha kedve van? (Művészeti területen dolgozik, tehát nem napi 8 órásban valahol...)

Figyelt kérdés

2022. okt. 19. 12:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, ha működik, idővel kialakul, hogyan éljünk
Persze, de nem egyből hosszú távra tervezve
Nem tudom, a vonzalmon múlik
Esetleg, ha nagyon egy hullámhosszon vagyunk
Semmi értelme nem lenne
19 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Igaz, én is az agglomerációban lakom, de Pesten dolgozom. Ma (is) másfél óra volt beérnem, pedig Bp. melletti város. Szóval ez az "egy óra" Pesttől nem is biztos, hogy olyan sok. :))
2022. okt. 19. 12:39
 2/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2022. okt. 19. 12:56
 3/18 anonim ***** válasza:
96%
Persze. Párom felvidéken él, én Budapesten, mégis működik. Mind a két félnek tenni kell érte és egy tartós kapcsolat simán kialakul, így hogy nem kell semmiben hiányt szenvedni. :)
2022. okt. 19. 14:36
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Persze!

Az előző kapcsolatomban Budapesten (tehát városon) belül 70 percet kellett csak odautazni a másikhoz tömegközlekedve.

Nem ezen fog múlni egy jól működő kapcsolat.

2022. okt. 19. 15:08
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Engem az a rész zavarna, hogy ő nem Budapesten szeretne élni. Én igen, nekem még az agglomeráció sem szimpatikus. Így nehéz lenne közös jövőt tervezni.

Az ~1 óra BP-től meg nem is tudom, hogy értendő, hogy a Budapest feliratú táblától 1 óra autóval, vagy a Nyugatitól 1 óra vonattal? Mert azért nem mindegy.

Nekem ez így összességében inkább offos lenne, de persze nyilván személyes szimpátia függvénye.

2022. okt. 19. 15:38
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, Hosszú távú, komoly kapcsolatot keresek, és Budapesten szeretnék maradni, és nincs autóm. Nekem fontos az, hogy olyan helyen éljek, ahol tényleg jó a tömegközlekedés és magamtól haza tudjak jutni akár éjjel is tömegközlekedéssel (pl. mondjuk egy tényleg későig tartó színházi előadás után vagy egy buli után). Ha kiköltöznék, akkor vagy rá lennék utalva a másikra, hogy folyamatosan cipeljen magával, furikázzon (amit nem szeretek egyáltalán), vagy úgy kell szervezni a programjaimat, hogy vagy x óra után takarodó hazafele, vagy fizetni szállásért, vagy csövezni valami havernál és kuncsorogni, hogy ki tud éjszakára befogadni... és ez elég gyakran lenne, mert nekem a kultúra, a színház a mindenem, és ált. heti töbször járok színházba, moziba, koncertre, kiállításra meg néha bulizni is azért. Nekem van pl. olyan ismerősöm, aki Budaörsről járt fel Pestre barátokka szórakozni, a töke tele volt azzal, hogy 9kor már kellett mennie, mert az utolsó tömegközlekedési eszköz akkor ment abba az irányba.

Ezt leszámítva én szeretem a nyüzsgést és azt is, hogy MINDEN, amire az embernek szüksége lehet, nagyon könnyen elérhető innen... 3/4 óra alatt maximum még a reptéren is kint vagyok, ha tömegközlekedéssel megyek, akkor is.

Pazarolnánk ezzel egymás idejét. Én tudom magamról, hogy nem élvezném sem az "összejárogatunk" sem a "komoly kapcsolat, de távkapcsolat" jellegű kapcsolatot sem.

2022. okt. 19. 15:44
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Videkivel soha😂😂 Keressen maganak masik hulyet,akihez bekoltozik ingyen.
2022. okt. 19. 17:07
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

7. Nem ez dönti el, ki normális és ki nem. Sok vidéki ember normálisabb mint a pestiek, csak szólok!

Én is el fogok innen húzni, annyira undorító a légkör. :)

2022. okt. 19. 17:17
 9/18 A kérdező kommentje:

7, hát, pont azt írtam, hogy nem kell másik hülyét (sem) keresnie, ugyanis nem akar

ott élni..

2022. okt. 19. 17:30
 10/18 A kérdező kommentje:
6: várostáblától, vagy vonattal...: pl. Kecskeméten lakom. Ha a Nemzetiben dolgoztam, egy óra alatt a parkolóban voltam.. A kultúra szintén a mindenem, de szerintem itt is adott, és Bp-n megközelíthető.. (munka-tapasztalat ;))
2022. okt. 19. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!