Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bp-i lànyok/nők: Összejönnétek olyan pasival, aki 1 órányira lakik Budapesttől, de nem ott dolgozik, mivel nem szeretne ott élni, csak a kultúra miatt jár oda, ha kedve van? (Művészeti területen dolgozik, tehát nem napi 8 órásban valahol...)
Persze!
Az előző kapcsolatomban Budapesten (tehát városon) belül 70 percet kellett csak odautazni a másikhoz tömegközlekedve.
Nem ezen fog múlni egy jól működő kapcsolat.
Engem az a rész zavarna, hogy ő nem Budapesten szeretne élni. Én igen, nekem még az agglomeráció sem szimpatikus. Így nehéz lenne közös jövőt tervezni.
Az ~1 óra BP-től meg nem is tudom, hogy értendő, hogy a Budapest feliratú táblától 1 óra autóval, vagy a Nyugatitól 1 óra vonattal? Mert azért nem mindegy.
Nekem ez így összességében inkább offos lenne, de persze nyilván személyes szimpátia függvénye.
Én nem, Hosszú távú, komoly kapcsolatot keresek, és Budapesten szeretnék maradni, és nincs autóm. Nekem fontos az, hogy olyan helyen éljek, ahol tényleg jó a tömegközlekedés és magamtól haza tudjak jutni akár éjjel is tömegközlekedéssel (pl. mondjuk egy tényleg későig tartó színházi előadás után vagy egy buli után). Ha kiköltöznék, akkor vagy rá lennék utalva a másikra, hogy folyamatosan cipeljen magával, furikázzon (amit nem szeretek egyáltalán), vagy úgy kell szervezni a programjaimat, hogy vagy x óra után takarodó hazafele, vagy fizetni szállásért, vagy csövezni valami havernál és kuncsorogni, hogy ki tud éjszakára befogadni... és ez elég gyakran lenne, mert nekem a kultúra, a színház a mindenem, és ált. heti töbször járok színházba, moziba, koncertre, kiállításra meg néha bulizni is azért. Nekem van pl. olyan ismerősöm, aki Budaörsről járt fel Pestre barátokka szórakozni, a töke tele volt azzal, hogy 9kor már kellett mennie, mert az utolsó tömegközlekedési eszköz akkor ment abba az irányba.
Ezt leszámítva én szeretem a nyüzsgést és azt is, hogy MINDEN, amire az embernek szüksége lehet, nagyon könnyen elérhető innen... 3/4 óra alatt maximum még a reptéren is kint vagyok, ha tömegközlekedéssel megyek, akkor is.
Pazarolnánk ezzel egymás idejét. Én tudom magamról, hogy nem élvezném sem az "összejárogatunk" sem a "komoly kapcsolat, de távkapcsolat" jellegű kapcsolatot sem.
7. Nem ez dönti el, ki normális és ki nem. Sok vidéki ember normálisabb mint a pestiek, csak szólok!
Én is el fogok innen húzni, annyira undorító a légkör. :)
7, hát, pont azt írtam, hogy nem kell másik hülyét (sem) keresnie, ugyanis nem akar
ott élni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!