Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, nektek tetszenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek tetszenek a "modellalkatú" nők?

Figyelt kérdés

El tudnátok képzelni párkapcsolatot egy ilyen testű nővel, vagy inkább a nőiesebb idomokat preferáljátok?

[link]

[link]

[link]

Kort is írjatok légyszi, és hogy ti magatok milyen testalkatúak vagytok.

2022. okt. 19. 10:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%
Abszolut Nem, esélytelen. Ezeknek se segge se melle. Nulla nőiesség, nulla forma, nulla fognivaló. Egy nő pl 175 centivel 65-75kg közt abszolut rendben van szerintem. Ha pl sportol akár 80 kilósan is lehet szexi.
2022. okt. 19. 16:43
 22/28 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként meg itt durcizik mindenki! Mi a f*szom baj van azzal, ha valakinek a képen látható nők ideálisak? Hova van az leírva, hogy nagys*gg, nagy zsíros mellek, nagy zsíros combok a nőiesség netovábbjai? Én nem vagyok egy kigyúrt állat, de sosem sértődtem meg azokon, akik az ilyenekre buknak. Attól hogy neked ezek anorexiásak, másnak tökéletesek. Én meg el sem tudnám képzelni hogy nekem 80kg-os nőm legyen. Na most akkor vitatkozzunk azon hogy kinek van igaza? Tudom, azok a nők akik 80kg-osak vérig sértődnek rajta, kiátkoznak a világból stb. A hiba nem bennem van, hanem bennük. Miért érzik személyes sértésnek, ha valakinek nem tetszenek ?Tán csak nem azért, mert szeretnének vékonyak lenni? Nyugi, rengeteg férfi bukik a nagydarab nőkre is. Egyébként a férfiak ízlése onnan jön, hogy milyen volt az anyjuk teste, alakja, megjelenése. Nekem tornász az anyám, ezért én szinte csak ilyen nőket láttam, a családban mindenki vékony. A szomszédom anyja 110kg volt, de már meghalt. A srácnak a 65kg-os barátnője extrém vékonynak számított, szakított is vele. A felesége viszont 100kg körüli, vastag vádli, vastag combok, hordó test. Nekem azt mondta, hogy álomszép a felesége. Ennyit erről! Felesleges egymást b*szogatni az ízléssel.
2022. okt. 19. 17:47
 23/28 anonim ***** válasza:
24%

Nem jön be.

Miért?

Mert sovány (ezek közül már egyik sem a normális BMI), kettő mert ezek a képek agyonretusáltak, ergo a valóságban nem így néz ki egyik sem :D

170 cm, 75 kg.

2022. okt. 19. 17:56
 24/28 anonim ***** válasza:
40%

Nekem nagyon tetszenek az ilyen alkatú nők. Mindig a nő választ, tehát én, ha választok, akkor attól még nem bizti, hogy a nő engem választana:(.

Én nagyon vékony vagyok: az 1.84 cm.-hez csak 60 kg. vagyok. (F40)

2022. okt. 19. 17:57
 25/28 anonim ***** válasza:
55%

A modellek 175-nél indulnak. Azalatt rájuk sem néznek.

Ezek a nők ehhez a magassághoz max. 50-51 kilósak, tehát kórosan soványak, értsd: betegek! Mentálisan is, és szervileg is.

2022. okt. 19. 17:58
 26/28 anonim ***** válasza:
41%
25. Mert te a 75 kilóddal nem tudod elfogadni, attól még 100X szexibbek mint te a donga lábaiddal. Ha már elkezdted a cimkézést, akkor kapjad te is. Mentálisan betegek... ééédes istenem! Az irigység nagy úr!
2022. okt. 19. 19:03
 27/28 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ennek ellenére feleségem hasonló volt mikor összejöttünk. Azóta felszedett kicsit, sokkal jobb így. Tetszenek amúgy a vékony nők, de a képen lévők nekem betegesnek néznek ki. Valahogy nem szívesen nyúlnék azokhoz a kiálló csontokhoz.
2022. okt. 19. 23:47
 28/28 anonim ***** válasza:
Én ugyan nő vagyok, de nekem az ilyen hosszú pálcikalábaktól borsódzik a hátam. Nem vagyok biszex, de sokkal kívánatosabbnak látok egy combosabb, popsisabb lányt, mint egy ilyet. És ezzel a legtöbb férfi is így van. Nem dagira gondolok, csak olyanra, aki a képen latható lányoknál mondjuk 10 kg-val több és egészségesen néz ki. És mielőtt valaki ledagadtozna, hogy biztos irigységből mondom, 52 kg vagyok.
2022. okt. 20. 14:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!