Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra mennyire fontos az intellektus egy kapcsolatban?
Én igényt tartok rá. Kifejezetten :)
Engem a buszmegállóban is irritál mikor sok gyökérségről,pletykáról és a nagy semmiről beszélgetnek lányok-fiúk. Nehezen is találok megfelelő nőt, még barátnak is.
Nos, ha egy lány valóban intelligens, azt szeretem.
Sajnos általában azonban a feminista, kozmopolita, liberális nők tartják magukat intelligensnek, ami engem mindig mosolyra, nem pedig érdemi vitára késztet.
19:18
Vannak okos nők, sőt. Csak azok között, akiknek nincs szerencséjük a pasikkal. Heti 6 partizástól és 5 egy éjszakás kalandtól senkiből sem lesz Miss Einstein.
A bánatukban könyvek közé menekült csajok között ellenben van 1-2 igazán kiváló elme, és a hiedelmekkel ellentétben nem is mindegyik bányarém. Csak ő velük meg azért nem lehet rendesen beszélgetni, mert félnek a férfiaktól, beremeg a hangjuk ha velünk beszélnek, ha egyáltalán meg mernek szólalni.
Mondjuk engem ez beindít, szeretem ha a nő bénázik, mert őszinte megnyilvánulásnak érzem, és saját bénázásaimat kisebbíti :D
Baromira fontos és elengedhetetlen számomra, hogy legyen elegendő értelmi és érzelmi intelligenciája, kedvessége és odaadó legyen. A belső megszépítheti és elcsúfíthatja is a külsőt, amihez egyébként (és az előző állításon kívül még) hozzájárul a tekintet, a mimika és a különféle gesztusok is, amik szintén a belső tulajdonságokból fakadnak.
A normális csajok 90-95%-nak van pasija. 5%-nak most ért véget egy hosszú kapcsolata és még annyira maga alatt van, hogy szinte még élvezi is azt az állapotot.
Most éppen az igazit keresem, de addig, míg megtalálom kellemes időket töltök el az esélyesekkel is. És élvezem az életem és nem akarok 40 éves koromra arra döbbenni feleség és gyerekek mellett, hogy valamit kihagytam az életemből, ezért most van a buliknak és a kiélésnek az ideje. (főleg egy hosszabb kapcsolat utóhatásaként fellépő regenerációt követően)
De amúgy valamilyen szinten szar nekem... ha olyan primitív lennék, mint az emberek többsége (és egyre csökken a színvonal, ahogy elamerikásodik a világ), akkor beérném és boldog lennék komoly kapcsolatra akármiféle csajjal...
Lol, első válaszolót még felpontozták.
hahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!