Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Számodra mennyire fontos az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számodra mennyire fontos az intellektus egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Tisztában vagyok vele, hogy mindennek két oldala van, és egyén, helyzet és pillanat kérdése sok minden, de arra lennék kíváncsi, hogy mennyire tartasz igényt komolyabb beszélgetésekre, intelligens partnerre a párkapcsolatodban? A kérdésemben semmi párkeresést, vagy valami mellett való propagandát ne véljetek felfedezni, mert nincsen. Csak egyszerűen kíváncsi vagyok arra, hogy nagy általánosságban mennyire fontosak a belső értékek satöbbi satöbbi... (magyarra lefordítva: járná sík hüjjével csak mer gyönyörűűű...?)
2010. szept. 27. 18:40
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
ha buta az még elmegy mert itt vagyok én helyette ha gondolkodásról van szó,de azért alap müveltsége meglegyen.
2010. szept. 27. 18:42
 2/16 anonim ***** válasza:
nagyon fontos mert imádok beszélni :P
2010. szept. 27. 18:42
 3/16 anonim ***** válasza:
35%
mi a f*asz az az intellektus?
2010. szept. 27. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
nálam alapvető az intellektus. :) utána a lelki gazdagság és érzékenység jön :) és csak utána a külső, és azután a farok méret (hogy reflektáljak egyesekre). És szerencsémre megtaláltam életem párját, aki ennek meg is felel :)
2010. szept. 27. 18:46
 5/16 A kérdező kommentje:
:D
2010. szept. 27. 18:46
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy komoly kapcsolatban ez angyon fontos! De ne legyenek ennyire leegyszerűsítve a dolgok, hogy buta pasik-okos pasik (vagy másesetben csajok). Barátom pl nagyon okos, hihetetlen agya van, de sajna egy cseppet sem művelt, "szakbarbár" :) Néha bizony zavaró ez is, pedig nem a buta kategória. Én (urambocsá' a szerénytelenséget, éljen az anonimitás :) ) okosnak tartom magam, bár nem annyira agyasnak, mint a barátom, de jóval műveltebbnek, bár nagyjából passzolunk így, nekem megfelel :D

L/20

2010. szept. 27. 18:47
 7/16 anonim ***** válasza:

GYermeki lelkesedéssel reméltem, hogy rengeteg ostoba válasz szüleik, és lám nem csalódtam :D

Amúgy meg, én férfi vagyok, a teremtés koronája, úgyhogy elég ha én gondolkodom.

Najó, komolyan: Hogyha a srác se egy

üresfejü Bunyós Pityu, akkor igényli, hogy a lány is gondolkodjon, legyen véleménye, legyenek gondolatai. Én speciel nem tudtok olyan mellett megmaradni, akiben nincs meg ennek az intelligenciának legalább a szikrája..,

Úgyhogy én elvárom.

2010. szept. 27. 18:48
 8/16 A kérdező kommentje:
"gyermeki lelkesedés"... :) köszönom a válaszokat, akinek van még véleménye, jöhet...
2010. szept. 27. 18:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Nagyon is fontos, hogy értelmes legyen a párom. Egy buta emberrel nem tudnék mit kezdeni :D
2010. szept. 27. 18:52
 10/16 anonim ***** válasza:
Legyen annyi esze, hogy megértsen, de annyi ne, hogy kioktasson:D
2010. szept. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!