Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ott messengerbe a képe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ott messengerbe a képe?

Figyelt kérdés
Volt egy illető akivel nagyon sokáig beszéltünk, de manapság marnem írogatunk. Messengerbe Mindíg ő van legelől. Nem lehet onnam el tüntetni valahogy, vagy magától el tűnik a képe..? Köszi a választ
2022. okt. 18. 15:38
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
Jajj ez a messenger. Olyan bonyodalmakat tud okozni!
2022. okt. 18. 15:56
 12/33 A kérdező kommentje:
Ő írta meg, h nem szeretné ha beszélgetnénk magyarul. . Én nem akarok neki írni, mert ha írok akkor meg lehet tolakodónak gondol vagy nem tudom. :)
2022. okt. 18. 16:01
 13/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 éve beszéltem egy csajjal, 2x találkozzunk aztán lepattintott, én meg töröltem.

Töröltem a beszélgetést is.

Mégis ott van a képe elöl állandóan ha elérhető 😀

Eléggé idegesítő.

2022. okt. 18. 16:02
 14/33 anonim ***** válasza:
52%
Ha ennyire bánt ez a dolog akkor lájkold valami posztját. Amúgy férfi vagy nő az illető?
2022. okt. 18. 16:02
 15/33 anonim ***** válasza:
Az a baj nemntudjuk miről volt szó! Sokat írtál neki mérges lett? Megbántottad? Így ismeretlenül itt ezt meglehet beszélni.
2022. okt. 18. 16:04
 16/33 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő, ő a férfi.

Ugyh nem tudom írjak, vagy ne, én beszélnék továbbá is vele, de ő nem. Ha írok azt hiszi, hogy zaklatotom:D

"13" akkor, már jó rég óta képbe van. Remélem nekem eddig nem lesz😄

2022. okt. 18. 16:04
 17/33 A kérdező kommentje:

15ös,irtam neki, ő is írt

Utána valamiért gondolt egyet s azt akarta h ne beszéljünk továbbra is.

Es en el fogadtam. Nem tudom meg bántottam e, nm faggattam.

Csak "írtam, hogy rendben, ha, igy akarod"

Es azóta nem ír..

2022. okt. 18. 16:06
 18/33 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. Nekem ő az első a messengeren. Én nagyon írnék neki de ő fél kommunikálni így velem

Egyes tényezők miatt. És nem tudom mi legyen? Írjak neki mert lehet ő is írna csak fél

Ezért nem jó ez a ro...t messenger

2022. okt. 18. 16:07
 19/33 A kérdező kommentje:
5-ös. Fogalmam sincs. Egy cipőben járunk. Néha látom előbe is, de csak köszön mert sosincs egyedül. Nm tudom mit csinaljak🤷‍♀️😃
2022. okt. 18. 16:10
 20/33 anonim ***** válasza:
52%

Neharagudj én sem tudom... és ez nagyon rossz :( borzalmas

Amúgy nem tudom... van olyan akivel több mint egy hónapja nem beszéltem messegeren. És még is elől van. Akkor ez lehet valami hülye jel hogy irjunk nekik? :)

2022. okt. 18. 16:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!