Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkedek egy lánnyal, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedek egy lánnyal, de lehet neki valaki a képben?

Figyelt kérdés

Szóval, egy egyetemre járunk, kollégiumban van, tinderen találtuk meg egymást. Elkezdtünk találkozgatni, tegnap voltak meg az első csókjaink. Nyilván nem vagyunk együtt még, nincsen párja. Valamiért azt érzem, hogy valaki lehet neki a képben, akihez járkálhat, bár ez feljött a beszélgetéseink alatt, hogy így nem lehetne ismerkedni mással miközben valaki másnak az ágyát melegítenénk alkalmanként.

Miért érzem így? eltűnik délutánokra/estékre, hogy nem fog tudni beszélni, olyan indokokkal amik tulajdonképpen simán lehetnek valósak, de félóránál többet nem venne nagyon igénybe a napjából.

Nem tudom, hogy ez az indok megállja a helyét..igazából nem tudom miért, ezt érzem és pont.

Foglalkozzak a csajjal, ha van neki valaki akkor majd úgyis leépíti, ha komolyabbra fordulnak a dolgok?

Már volt korábban megérzésem a korábbi páromnál, éreztem, hogy megcsal, de nem tudtam bizonyítani, ezért benne maradtam a kapcsolatban, majd szakítottam vele és rá pár napra kiderült, hogy eldugott helyen szokott találkozgatni valakivel éjszakánként egy eldugott helyen és megtörténik ilyenkor a kocsiban az, aminek kell (spoiler; kereket cserélnek,nyilvan nem.. :D)

2022. okt. 18. 06:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne vetítsd rá az exed hibáit a mostani lányra. Plusz az oké, hogy az exedtol számon kérsz ilyen dolgokat, de ezzel a lánnyal csak ismerkedtek. Ha megbeszeltetek, hogy közben nem ismerkedtek mással de te ennyire sem bízol benne, akkor inkább ne erőltesd.
2022. okt. 18. 06:54
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Ahogy a pasiknak, úgy a csajoknak is van dugópajtijuk, amit nem adnak fel, csak azért mert valami más kapcsolat kialakulóban van.
2022. okt. 18. 07:36
 3/9 Noren1989 ***** válasza:
74%

#2, legyünk mà kicsit pozitívabbak 🤣

A csaj nyilvàn szakkörökre, pluszóràkra jàr, vagy gym-függő.

Emberünk meg töketlen ahhoz, hogy üsse a vasat.

2022. okt. 18. 07:40
 4/9 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem jó a megérzésed.

Főleg hogy a Tindert használó lányok általában nagyon kaphatóak a csak szexkapcsolatokra amíg nem találnak vmi komolyat, tehát igen ismerkedés közben kezelgeti őket egy férfi. Ez van, és végső soron érthető hiszen nincs senkijük

2022. okt. 18. 08:19
 5/9 A kérdező kommentje:

Beszélgettem vele, igazából szimpla szexre is kapható, nem lennék meglepődve rajta, igazából korábbi párom is tinderezett sokat, de mellé Ő álszent volt, hogy f*szt nem fogott kapcsolaton kívül, aztán nyilván jó párra markolt.

Nagy elvárásokat nem támasztok a csaj felé szerintem, bár már én általánosságban bizalmatlan vagyok sajnos, rábasztam már párszor. Szerény kinézetű csajnak látszik Ő és a korábbi párom is, aztán még is olyan dolgokban voltak benne mindketten amiket nem néztem volna ki belőlük, nem megvetésként írom ezt, bár azért feleségnek nem venném egyiket sem.

2022. okt. 18. 08:36
 6/9 anonim ***** válasza:
23%
Szerenyseg semmit sem jelent sőt nagyobb az esély hogy igencsak tapasztaltak általában önértékelési probléma kis szeretetért nagyon könnyen adják magukat
2022. okt. 18. 08:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Ez így van, nem igazán találok olyat aki ki lenne békülve önmagával, ez a pasizás a korosztályomban ez nagyon általános, nyilván ebből is ered. #6
2022. okt. 18. 08:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Melyik egyetem? :D
2022. okt. 18. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:
63%

Nem értem miért pontozták le a válaszom hogy a Tinderen nem veszta szüzek vannak.

Elképesztően liberálisak ott szexuális téren a lányok/nők, és igen ahogy a kérdező írta nagyon képmutatóak is.

2022. okt. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!