Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire figyeljek ha egy lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire figyeljek ha egy lánnyal chatelek?

Figyelt kérdés

Úgy alakult hogy 22 évesen jutottam el odáig hogy nagy valószínűséggel egy lánnyal sikerül komolyabban megismerkednem, de abból kifolyólag hogy nincs semmi tapasztalatom, neki viszont szinte biztosan van, tartok attól hogy nem sikerül fenntartani az érdeklődését vagy bármi olyat fogok írni amit nem kellett volna. Vagy éppen fordítva, kihagyok olyan "magaslabdákat" amik előre vinnék a beszélgetést.

Nyilván nem azt várom hogy valaki írjon nekem egy mindig tutira bejövő forgatókönyvet, de szívesen fogadnék néhány tanácsot.

2022. júl. 5. 23:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Hogy bizonyosodj meg róla, hogy lány. A mai világban ki tudja...
2022. júl. 5. 23:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Biztosan lány, addig nem is tehetsz fel képet amíg nem bizonyítod kamerával hogy te tényleg te vagy.
2022. júl. 6. 00:06
 3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként tök jogos felvetés, de nem erről szól a kérdés.
2022. júl. 6. 00:07
 4/12 anonim ***** válasza:

csak egy infó kérdező... amit 2esben írtál ma már édes kevés lehet hormonkezelés alatt de farka van

na de néhány tipp

Kérdezz dolgokról amit megemlít, ne vidd túlzásba nem kell megkérdezni mindent de mondjuk ha van valami hobbi amiről beszélne kérdezz rá

ne legyél túl tapadós se túl rideg ezt személy válogatja mennyire szeretik melyiket

harmadik tipp... ő is egy ember csak beszélgess vele és lesz ami lesz ha rágörcsölsz lehet elrontod amit alapból nem tennél és ha nem tetszik neki amikor magadad adod nem is őt kerested

2022. júl. 6. 00:38
 5/12 A kérdező kommentje:
Eddig 80%-ban kb én kérdeztem őt, igaz olyan nagyon sok személyes dologról nem is érdeklődtem még, pont azért amit írtál is hogy ne legyek túl tapadós, meg nem szeretnék túl gyorsan minden témát érinteni mert akkor később már nem lesz miről beszélni.
2022. júl. 6. 00:58
 6/12 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem kell rágörcsölni, de azért az ember próbálja magából kihozni ilyenkor a legjobbat.
2022. júl. 6. 01:00
 7/12 anonim ***** válasza:
63%

Mint nő :)

Csak figyelj arra amit ír , próbáld megjegyezni, imádunk vissza kérdezni, illetve ha figyelsz, nagyjából magadtol is rájössz, hova próbáljuk terelni a beszélgetést. Ha sokat meselunk magunkról akkor pl élvezzük, hogy hallgatsz és feltételezzük a figyelmet. Tegyél fel ahhoz kapcsolódó kérdést amit említett . Ez azt sugallja figyeltél és érdeklődsz :)

Ha elkezdünk belsőbb dolgokról beszélni, család stb. az jel, hogy te is ugyan ezt tedd és bízunk benned, szóval ossz meg te is valamit, illetve erdeklodj arra amit elmeseltunk bizalmasan . Próbáld ki venni a szó hasznalatbol az érzelmeket , de ha elkezdünk egyre mélyebb dolgokat mondani, az a szimpátia jele .

Ha mégis távolság tartó, olvass vissza, próbáld értelmezni ujra, valószínű egyre jobban sikerül. De ha sok ilyet tapasztalsz, akkor valami elsiklott .

2022. júl. 6. 02:07
 8/12 Noren1989 ***** válasza:
Sose nyomd fullba a kretént!
2022. júl. 6. 07:35
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Arra, hogy jól nézz ki a képen, amit küldesz neki magadról. Minden más mindegy.
2022. júl. 6. 07:59
 10/12 anonim ***** válasza:
32%
*chadelj vele
2022. júl. 6. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!