Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, az eddigi párjaitokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, az eddigi párjaitokkal miért szakítottatok?

Figyelt kérdés
Milyen hibákat követtek el azok a férfiak akikkel szakítottatok?

2022. okt. 17. 13:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Az ég világon semmi közös nem volt bennünk
2022. okt. 17. 20:15
 12/14 anonim ***** válasza:

Volt egy srac gyerek szerelem volt 15 lehettem.. aranyos volt helyes :) szegeny csaladbol szarmazok de ezt nem ereztettem vele.

Egy este setaltunk es el kezdte meselni hogy volt egy osztalytarsa aki aranyos volt szep is volt es baratkozni szeretett volna vele.. de mivel szegeny csaladbol jott o igy elhajtotta. Napokom belul vege lett a kapcsolatnak

2022. okt. 17. 20:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy exem volt, ezek hibával, amelyek között az erőszakos szex csak egy.

Közben meg randizgatott egy nagyobb mellűvel :D

2022. okt. 17. 20:41
 14/14 anonim válasza:

1. Rossz volt a szex, nem szeretett volna változtatni rajta, Neki jó volt úgy, ráment a kapcsolat, 2 évig voltunk együtt, eljegyzés után szakítottam, előbb kellett volna, úgy kevésbé bántottam volna meg.

2. Az exével csalt, megbocsátottam, aztán kiderült, hogy nem szeretne gyereket, sem összeköltözni, csak hitegetett, hátha így maga mellett tud tartani. Nem becsült meg Nőként, rengeteget hazudott, 4 évig voltunk együtt, amikor láttam, hogy nincs tovább, szakítottam.

N

2022. okt. 20. 11:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!