Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor hogyan cselekszetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor hogyan cselekszetek, hogyan kellene?

Figyelt kérdés

Sziasztok, eddigi egyetlen kapcsolatom úgy alakult, hogy a lányt már egy ideje ismertem (volt osztálytárs ), ezért amikor összejöttünk sokat tudtunk egymásról, lényegében tetszett nekem és egy idő után randi, majd összejöttünk..

Most ismerkedem egy lánnyal, egy 2 hónapja irogatunk, múlt héten randiztunk először.. a héten megint találkozunk, egyik este elmegyünk billiárdozni. Nem akarok nagyon előre rohanni, de este lesz, stb, lehet benne van, hogy egy közelebbi pillanatban lesz csók. Vagy akár elköszönésnél, nem tudom. Lényeg a lényeg, hogy ti ilyenkortól “számoljátok” együtt létnek?

Mondom előző barátnőmet évekig ismertem mielőtt összejöttünk, ezért nekem ez szokatlan. Középsuli 10 körül kezdett elkezdeni tetszeni, majd elhívtam suli után ebédelni, majd még 1-2 randi és elmondtam neki, hogy egy ideje nagyon tetszik, szeretem stb, majd csók, mondta ő is így érez hónapok óta.. akkor jöttünk össze.

Vagy ,ha csak lesz is csók a mostani randin, mondjuk elköszönésnél, akkor kövi talin mondjuk egy puszival üdvözlöm, de nem “hivatalosan” a barátnőm, vagy?

Ilyenkor ti hogyan szoktátok?

Tudom nagyon gyerekes, nevetséges kérdés de évekig ugyan az volt a barátnőm nincs ilyenben tapasztalatom..

21/f

2022. okt. 16. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
52%
Ezt a kérdést a tini kategóriába tedd fel!
2022. okt. 16. 23:21
 2/5 Kései Sirató ***** válasza:

Ez nem lényeges kérdés.

HA találkoztok, adj neki puszit!

majd mondd el neki, hogy nagyon szerelmes vagy, csókolózzatok és beszéljétek meg, hogy akkor ti most jártok, közben akár foghatod a kezét, stb.

Nem bonyolult ez.

2022. okt. 17. 12:50
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem utolsó, hogy nem nagyon ismerem, persze beszélgettünk instán de egyszer találkoztunk eddig egy délután.. mondom az exemet évekig ismertem, nála jogos hogy bele szerettem és ezt el tudom neki mondani. De talán a mostan lány is tudja hogy 1 hónap irogatás meg egy kávézás után ez ember nem lesz szerelmes, max vonzódik fele..
2022. okt. 17. 13:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tökmindegy?

Mi 6 és féléve vagyunk együtt, de fingunk nincs, hogy pontosan mikortól.

Július... valamikor :)

2022. okt. 17. 20:45
 5/5 Kései Sirató ***** válasza:
Hát akkor azt mondd neki, hogy vonzódsz hozzá! Mi ebben annyira bonyolult? Tölts vele sokkal több időt, hogy jobban megismerd! Menjetek el túrázni, vagy olyan programokra, ahol van lehetőség a beszélgetésre! Ne moziba, vagy bulizni hívd, mert ott nem egymással beszélgettek!
2022. okt. 18. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!