Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből a kapcsolatból valami?
Egy társ.ker-es appon keresztül ismerkedtünk meg. Ő 43 f. külföldi, én 33 l. budapesti. Ő egy szomszédos országban él, ami kb 4-5 órára van busszal Budapestről.
Elkezdtünk chatelni, normálisnak tűnt, ezért mikor úgy adódott, hogy abba az országba látogatok, ahol ő is él, írtam neki, hogy amennyiben van kedve találkozzunk. Ez meg is történt annak ellenére, hogy két órát kellett így is utaznia a zuhogó esőben, mert egy másik városban voltam, nem ott ahol ő él. Kávéztunk, beszélgettünk, amennyire az eső engedte, sétáltunk.
Mivel az ő anyanyelvét inkább csak értem és írásban használom, mintsem beszélem, ezért felváltva használtuk az angollal. Ennek ellenére már a következő nap írt, hogy jól érezte magát, és reméli, mielőbb újra lát.
Mikor utaztam haza, a buszom megállt az ő városában. Mikor ezt megemlítettem neki, mondta, hogy mindenféleképpen kijön, hogy találkozzunk, noha ez hajnali kelést jelentet. Ez így is történt.
Azóta minden egyes nap ír és keres, érdeklődik, hogy vagyok + mondta, hogy majd jön vmikor Pestre, de nem akar zavarni és a munkámban feltartani, ezért én mondjam meg, hogy mikor érek rá arra, hogy vele talizzak.
Ezen kívül mondta, hogy hotelben szállna meg, mert nem akar a terhemre sem lenni meg így tartja helyesnek.
Szerintetek mi a célja? Lehet ebből még normális kapcs? Megspékelve a nyelvi nehézségekkel és távolsággal? Szóban kevert nyelven, írásban viszont kizárólag az ő anyanyelvén kommunikálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!