Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet ebből a kapcsolatból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet ebből a kapcsolatból valami?

Figyelt kérdés

Egy társ.ker-es appon keresztül ismerkedtünk meg. Ő 43 f. külföldi, én 33 l. budapesti. Ő egy szomszédos országban él, ami kb 4-5 órára van busszal Budapestről.

Elkezdtünk chatelni, normálisnak tűnt, ezért mikor úgy adódott, hogy abba az országba látogatok, ahol ő is él, írtam neki, hogy amennyiben van kedve találkozzunk. Ez meg is történt annak ellenére, hogy két órát kellett így is utaznia a zuhogó esőben, mert egy másik városban voltam, nem ott ahol ő él. Kávéztunk, beszélgettünk, amennyire az eső engedte, sétáltunk.

Mivel az ő anyanyelvét inkább csak értem és írásban használom, mintsem beszélem, ezért felváltva használtuk az angollal. Ennek ellenére már a következő nap írt, hogy jól érezte magát, és reméli, mielőbb újra lát.

Mikor utaztam haza, a buszom megállt az ő városában. Mikor ezt megemlítettem neki, mondta, hogy mindenféleképpen kijön, hogy találkozzunk, noha ez hajnali kelést jelentet. Ez így is történt.

Azóta minden egyes nap ír és keres, érdeklődik, hogy vagyok + mondta, hogy majd jön vmikor Pestre, de nem akar zavarni és a munkámban feltartani, ezért én mondjam meg, hogy mikor érek rá arra, hogy vele talizzak.

Ezen kívül mondta, hogy hotelben szállna meg, mert nem akar a terhemre sem lenni meg így tartja helyesnek.

Szerintetek mi a célja? Lehet ebből még normális kapcs? Megspékelve a nyelvi nehézségekkel és távolsággal? Szóban kevert nyelven, írásban viszont kizárólag az ő anyanyelvén kommunikálunk.

2022. okt. 16. 07:22
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%
15-ös vagyok. Nyilván a férfiaknak sem mindegy, hogy milyen nővel vannak. Nyilván szimpatikus vagy és tetszel neki. Kérdés, hogy neked ennyi elég-e? 43 éves, feltételezem, hogy neki már van gyereke. Így kockázatmentesen válogat a nők között, izgalmas neki egy másik országból való nő, akihez utazgatni is lehet. Még egyszer írom, hogy te döntsd el, hogy te mit szeretnél. Ne azt kérdezgesd, hogy ő mit akar. A te szempontjaid alapján döntsd el, hogy neked ez a kapcsolat megfelelő-e, látsz-e benne jövőt. Ne tőle várd, hogy majd ő meghatározza az irányt, mert lehet, hogy neki így jó minden, ahogy van. Van egy nő, akihez hétvégente lehet utazgatni, vagy ő jön, mindegy. Azon kívül meg szabadság van. Kiszolgáltatottá válhatsz, ha érzelmileg belemész.
2022. nov. 14. 10:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!