Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire számít intő jelnek?
Etetni csak azt lehet aki hagyja magát. Kettőn áll a vásár.
Ha te határozott vagy és nem zabálsz, hanem odafigyelsz az étkezésedre, akkor nem hinném hogy baj lesz. Ha meg ez a fétise, azt meg csak megbeszélitek, vagy ha már jobban ismered akkor magadtól is észreveszed ha folyton etetni akar. Bármikor lehet kedvesen nemet mondani...
És te nézegeted a párod exeit? Listát vezetsz róla ki hány kilót hízott?
Biztos nem veled van baj? 😅
Persze az igaz amit a 3as ír, 2-es nem igazán tudom a választ erre, nem tapasztaltam. Vagy nem vettem észre. Szoktam jókat enni mellette, de rendszeresen sportolok amúgy meg van egy körülbelüli étrendem amit tartok.
Elég rég ismerjük egymást, az előző 3 hosszabb kapcsolata alatt is és azért a mai világban nem igazán kell kutakodni, egyszerűen feldobja a fb feed mert én is ismerem őket 4-es.
Nem tűnt fel, hogy különösebben nagy szerepet társítana az étkezésekhez, persze szokott főzni finomakat, van hogy elmegyünk étterembe/rendelünk valamit.
Igazából csak tényleg elég fura, hogy a kapcsolatuk alatt hízott meg mindegyik srác és volt olyan is aki az én alkatomra hasonlított eredetileg. Most meg minimum egy húsz kilóval több a legutolsó is, a többi azóta szerintem csak hízott. Gondolkoztam, hogy ráírok valamelyikre de lehet elég hülyén venné ki magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!