Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon illetlen dolog volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon illetlen dolog volt a srác részéről?

Figyelt kérdés

Nagyon bunkó dolog volt, ha a srác az első együttlét után azt mondta gúnyosan, hogy egy élmény volt.

Azt is hozzátette hogy akar még találkozni. Viszont azt mondta, nem ismertem sok pózt, nem vagyok egy szexkazán, de majd belejövök és máskor másképp csináljuk.

De már hónapok teltek el és beszéltünk is azóta többször, de a találkozást nem említette.

Jó viszony maradt köztünk, de általában én érdeklődöm, mi van vele és ha nem írnék, szerintem ő sem keresne.

Csak az bánt a dologban, hogy szerintem a beszólásai nagyon sértőek voltak, én semmi negatívat nem mondtam neki, pedig ő sem volt valami profi és ő sem néz ki jobban mint én, de mégis neki biztos nagyon nem feleltem meg valami miatt.

Szerintetek is bántó volt?

És vajon ezeket tényleg komolyan gondolta vagy esetleg az volt a baja hogy ő sem volt tökéletes és emiatt mondta, nehogy ő jöjjön ki rosszul a dolgokból?

Pedig engem nem zavart benne semmi negatív.

Ráadásul nekem már érzelmeim is voltak iránta, emiatt is nagyon bánt hogy nem voltam jó neki vagy nem tetszettem neki.

Szerintetek már semmi esélyem nála, akkor sem ha változtatok magamon?

2022. okt. 11. 10:03
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

10-es: ez most nekem válasz?

Csak kérdezem, elolvasom.

2022. okt. 11. 11:29
 12/28 A kérdező kommentje:

Lehet azért sem tudtam még elengedni, mert egyrészt idegesít hogy nem mondja meg őszintén mit akar, mi legyen.

Másrészt pedig azért mert nem mondtam még neki a véleményem a beszólásaira. Mert többen is azt mondták, vissza kellett volna válaszolnom ugyanolyan stílusban.

De az is zavar, hogy neki nem voltam jó, na de ő sem jobb semmivel sem tőlem, se külsőre, se teljesítményileg.

2022. okt. 11. 11:33
 13/28 A kérdező kommentje:
10-es: engem több mint 3 napig nem keresett.
2022. okt. 11. 11:35
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

"Lehet azért sem tudtam még elengedni, mert egyrészt idegesít hogy nem mondja meg őszintén mit akar, mi legyen."

Mi vaaan??? Hogy hogy mi legyen?? Még ő mondja meg mi legyen?

Kérdező rajtad nem lehet elmenni...

2022. okt. 11. 11:45
 15/28 A kérdező kommentje:
Azért ő mondja meg, mert saját magától hozta fel, hogy akar találkozni, de közben tette a megjegyzéseket is. Emiatt én azt mondtam neki nyugodtan mondja meg ha nem akar már találkozni. Később azt is mondtam mondja meg ha nem akarja hogy egyáltalán keressem. De nem mondta ki ezeket a mai napig sem, sőt az ellenkezőjét mondta, inkább hitegetett. Tudom, sokan azzal jönnek, hogy de hát a viselkedése is egyértelműnek kellene lennie. Persze, ez igaz, egyértelmű is, de nálam a korrektség azt diktálná, hogy mondja ki egyértelműen mi van. A beszólásaihoz volt bátorsága, akkor ezekhez is lehetne.
2022. okt. 11. 12:15
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon aranyos lány lehetsz, de ne aláztasd magad, ennél sokkal többet érsz, hidd el! 😘
2022. okt. 11. 12:20
 17/28 anonim ***** válasza:
15%
Na az ilyen férfiakkal lefeküdtők hamar..
2022. okt. 11. 12:23
 18/28 anonim ***** válasza:
98%

Te nagyon kevered a szezont a fazonnal... Mit mondjon meg ? Már rég tiltanod kellett volna, nem még várni, hogy majd mit mond. Meg milyen korrektség? Érted egyáltalán, hogy mi történt?

Nem ő hitegetett, te hitegeted még mai napig magad....

Kérdező térj már észhez.

2022. okt. 11. 12:37
 19/28 A kérdező kommentje:

Igen, csak aki érzelmileg benne van egy ilyenben, az könnyen hitegeti magát és reménykedik.

Meg nekem annyi a hibám, hogy naiv voltam, de azért nehogy már a srác szent legyen.

2022. okt. 11. 13:00
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Te egy szex után ennyire szerelmes leszel? Akkor itt nem a pasival van a gond.
2022. okt. 11. 13:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!