Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hány évesen jött el számotokra a "minden férfi szemét" inkább utazgatok meg háziállatot tartok időszak?
19
Ex nem volt gazdag, albiban lakott,kocsija sem volt,mindennel jobban szerettem es jol atb.szott.
Az a tipikus jo pasi sem volt
Ennyit a kis elmeletedrol.
Most aztán jól meg aszontad. Megyek is sírni. Ja, nem. Elélveztél legalább amíg kiírhattad magadból a bánatod? Mostmár jó napod lesz ugye?
Te már előttem elkezdtél itt sirdogálni (18-as komment) Én azelőtt csak tényeket írtam ki, a korosztályok kelendőségéről. Aztán betaláltam nálad, mert magadra ismertél, elkezdtél itt személyeskedni, meg rinyálni. Inkább ugorj le a sarki kocsmára, szólj ott egy átlagjozsinak hogy elégítsen már ki. Már ha nem hajt el még ő sem.😄
Jól van, ne magyarázz mert kapsz egy virtuális pofont. Különben is van jobb dolgom mint itt élő femcelekkel trollkodni. Na szevasztok!
23 éves vagyok, és a mondatod második felével egyetértek. Szerintem a férfiak egyáltalán nem szemetek, tök sok jófej, kedves, intelligens férfit ismerek, ám (jelenleg) úgy látom, hogy a jövőben nem szeretnék feleség, anya vagy akárcsak élettárs lenni.
Attól még természetesen nem zárom ki a férfiakat az életemből, de hosszútávú, komoly párkapcsolatra nem vagyok kapható. Lehet, hogy idővel változni fog a véleményem, de most így látom...
És csak zárójelben jegyezném meg, hogy a férfiakkal való romantikus kapcsolat elutasítása egyáltalán nem föltétlenül jelenti azt, hogy gyűlöljük a férfiakat.
19
Szerinted a kezdeményezés az elaljasodás egy formája? :DD Ne már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!