Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy férfi együtt akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi együtt akar aludni egy nővel tuti szexet akar?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem valakivel találkozni szeretnénk ő viszont messze él nálunk nem tud aludni így szállást fog foglalni, viszont szeretné ha vele maradnék a szálláson este és másnap majd ő vinne haza.

Tudja, hogy szűz vagyok és azt mondta nem tenne olyat amit nem akarok és nem is azért szeretné, hogy vele maradjak, hogy egyből lefeküdjek vele.

Szerintem viszont nincs olyan, hogy velem akar aludni minden hátsó szándék nélkül...

Valószínű csak szexet akar?

2022. okt. 10. 09:41
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
85%
Nem.
2022. okt. 10. 11:14
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

"Szerinted nem mondtam már el ezt neki? 🤦🏻‍♀️

Erre mondta, hogy nem tenne olyat amit nem akarok..."

Ebből is látszik, nem fogadja el a döntésed, megpróbál győzködni "nem tenne olyat".

Húzd meg a határaid. Ha nem ért a szép szóból tiltsd le.

Nem muszáj neked senkinek magyarázkodni, főleg nem ilyennek.

Nem is ismered. Eleve ő a pofátlan, hogy ilyet fel hoz aludj ott.

2022. okt. 10. 11:16
 23/32 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy előbb utóbb le akar feküdni velem, de ez nagyon gyors volna az első "randin"...

Nem fogok vele aludni, mert ahogy írták addig addig próbálkozna... Remélve elér vele valamit.

2022. okt. 10. 11:55
 24/32 anonim ***** válasza:
23%
Szóval nem bízol benne?
2022. okt. 10. 12:02
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért ne a válaszok alapján rugd fel az egézs ismerkedést. Igaz elég gyanús a fazon a hoteles találkával .. kicsit puhatoloz még és ha a női ösztöneid nem csalnak akkor hagyd a francba.
2022. okt. 10. 12:04
 26/32 anonim ***** válasza:
84%
A másik dolog, hogy ha most ez ugye nem jön össze, mert te nem egyezel bele. Akkor is bele gondolva nem visszataszító, hogy már eleve így állt hozzád??? Vagy elintézed annyival, hogy hát előbb utóbb úgyis le akar feküdni veled? Itt a hozzáállás a lényeg. Aki ilyen sunyi mód bepróbálkozik szerinted az oké? Végülis te dolgod, de nekem ez felvetne pár kérdést.
2022. okt. 10. 12:08
 27/32 A kérdező kommentje:

Bízom benne és nagyon tetszik de gondolom ha befekszem mellé, többet is akar majd...

Szívesen találkoznèk vele de szűz vagyok és nem az első randin akarom elveszíteni...

2022. okt. 10. 12:18
 28/32 anonim ***** válasza:
21%
18-20 as nő vagy a pali meg 30-40 közötti üzlet ember... úgy látszik többet kell rád költenie mint egy hotel hogy kedve szerint megmunkáljon azt majd jössz ide sírni megint mennyire fájt .. megmondom őszintén ilyen esetben nem is sajnálnálak ha naív vagy.
2022. okt. 10. 16:58
 29/32 A kérdező kommentje:

28.

És ezt a sok baromságot a kisujjadból szedted? 🤔

2022. okt. 10. 18:15
 30/32 anonim ***** válasza:
75%

"Bízom benne és nagyon tetszik de gondolom ha befekszem mellé, többet is akar majd.."

Pedig ahhoz, hogy valakibe bízz nem elég, hogy a neten jófejnek tűnik....

Eléggé red flag ez az egész találkozósdi. Ha ténylegesen meg akarna ismerni és őszinte szándékai lennének akkor normális keretek között szervezte volna a randit. Egy olyan ember, akinek őszinte szándékai vannak fel se merne ilyet hozni. Arra vall, hogy gátlástalan ez az ember. És még attól se félt, hogy ezek után mondjuk nem beszélsz vele stb. Így is előadta. Neked meg őszintén ilyen után se esik le, hogy ez mennyire gáz? Ez milyen randi, őszintén?

Egyáltalán, ez hogy merülhetett fel, hogy te ott aludj vele? Attól, hogy tudsz róla pár infót, amit írogattál vele egy idegen emberről beszélünk. Én a helyedbe, azonnal tiltottam volna egy ilyen után.

🚩🚩🚩🚩

2022. okt. 11. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!