Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi együtt akar aludni egy nővel tuti szexet akar?
Megismerkedtem valakivel találkozni szeretnénk ő viszont messze él nálunk nem tud aludni így szállást fog foglalni, viszont szeretné ha vele maradnék a szálláson este és másnap majd ő vinne haza.
Tudja, hogy szűz vagyok és azt mondta nem tenne olyat amit nem akarok és nem is azért szeretné, hogy vele maradjak, hogy egyből lefeküdjek vele.
Szerintem viszont nincs olyan, hogy velem akar aludni minden hátsó szándék nélkül...
Valószínű csak szexet akar?
10.
Szerinted nem mondtam már el ezt neki? 🤦🏻♀️
Erre mondta, hogy nem tenne olyat amit nem akarok...
6-os
"azonnal nem szeretnék lefeküdni vele.Ezért nem is "mernék" ott aludni vele."
Akkor ne menj bele.
"Erre mondta, hogy nem tenne olyat amit nem akarok..."
Sok férfi van aki bepróbálkozik ezzel a szöveggel. De közben meg úgy gondolja, hogy ha már ott vagy, és "hangulatba leszel hozva" a végén csak megadod magad.
Ilyenkor mondják azt, hogy ők nem kényszeríttettek, csak te kerültél olyan hangulatba, hogy önként beleegyeztél. És bizony ez sokszor így van.
A nőkben is lehet hipp-hopp szexuális vágyat kelteni, főleg ha minden téren vonzó a pasi. Aztán a célnál már nem fogsz tiltakozni. Ő meg mossa kezeit, mert te beleegyeztél.
Végül is nincs sehol megírva hogy kinek mikor kivel kell lefeküdni. Ha te még nem akarsz vele lefeküdni és ebben biztos vagy, akkor ne is adj rá alkalmat. Ha viszont befekszel mellé az ágyba, akkor meg ne csodálkozz, hogy ki fogja használni a kínálkozó lehetőséget. A döntés a te kezedben van.
15.
Sok mindenben egyet értek és igen most azt gondolom nem akarok egyből lefeküdni vele így inkább jobb ha nem is "fekszem be mellé"...
Mond neki, hogy nem maradsz vele a szálláson. Nagy fiú már, aki nem fél a sötétben egyedül.
Majd másnap találkoztok megint.
Ahogy Torrente mondaná:
"Miaz?? Nem szereted a túrót?
Na rábuksz? Ne csináld már! Joghurt ízzű!
Tetszeni fog!"
Persze, hogy ezt mondja, mert ha azt mondaná szexet akar bele mennél?
Biztos vagyok benne, hogy arra menne ki a játék, hogy lefeküdj vele.
Addig addig húzná az agyad míg beadnád a derekad...
Én a helyedbe nem maradnék ott, mivel találkozni se találkoznék vele.
De most komolyan te ott aludnál egy vadidegennel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!