Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vannak ilyen emberek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vannak ilyen emberek?

Figyelt kérdés

Igaz szextárskeresőn ismerkedtem egy nővel aki szingli legalábbis így adta elő.Oké tudom sok féle ember van ott de rengeteg idióta is nőből is férfiból is.Szóval elkezdtem írni egy nővel már az elejétől úgy éreztem nagy az összhang nem konkrétan csak a szexről beszéltünk meg nem is úgy durván csak úgy finoman célozgatva kacérkodva.Végre lett bennem egy kis remény,hogy vannak még normális nők azon agyaltam,hogy szívesen megismerném élőben.Egyébkén küldött képeket de nem konkrétan szexuális töltetűt inkább csak szexit,az arca is nagyon tetszett volt mikor mondta,hogy megy fürdeni utána lefekszik és majd ír de bárcsak valakit ágyba vihetne,én meg célozgattam szívesen lennék az a valaki ő meg kacsintó jeles üzenetet írt vissza.Na minden két naponta beszéltünk aztán most mikor beszéltünk nagy reményekkel írtam neki kérdeztem,hogy telt a napja mi jót csinál a hétvégén írta,hogy majd takarít meg főz meg aztán süteményt süt,vasárnap meg a barátokhoz mennek bográcsozni.Mondom mi az,hogy mennek?Válaszolta,hogy a barátjával ekkor kicsit szarul éreztem magam.Mondta,hogy fel fel regisztrál az oldalra ahol megismerkedtünk önbizalom növelés céljából de a találkozóig sose megy el senkivel sem.Kérdem én minek van párja,ha az nem ad neki önbizalmat?Meg ha párom lenne ilyen oldalak közelébe se mennék ő meg még képeket is küldözget meg másokkal fantáziál szex dolgokról.

Mindig csalódnom kell,nézzetek hülyének de ez most szarul esett.Miért van az,hogy míg valaki csak önbizalmat akar növelni bele sem gondol,hogy másnak pont ezzel rombolja porig?Ha az elején elmondta volna,hülye gyerek ne reménykedj mert párom van kicsit másabb lett volna a dolog.

2022. okt. 7. 22:33
 1/1 anonim ***** válasza:
32%

Ezt rossz esetnek tartod? 30 évesen még mindig csak egy nővel voltam, már ami a szexet illeti, orál vagy petting volt másokkal is. Aztán lett egy nő tinderen, akivel instán folytattuk, de nézem a képeit. Kérdem tőle nyitott kapcsolatban élsz? Mondja nem, mert? Mert ott a képen a párod. Azt mondja nem kell arról tudnia. Nagy nehezen összefeküdtünk - nem kellettem senkinek nagyon sokáig, hát csak úgy tudtam szexet találni, hogy valaki velem csalta meg a férjét (nem először, mással csalta meg korábban, és utánam is). Szex után az ágyban mond egy sztorit, majd a végére ér: "és akkor ismertem meg a férjem". Tehát a faszi a képeken nem a barátja, hanem a férje volt! Később megtudtam, hogy egy kétgyerekes anyuka amúgy.

Szóval igen, ilyenek vannak. Amúgy exem is csalt meg engem 5 éve. Kicsit úgy éreztem, ez a kis valami visszajár nekem. Bár csak azért csináltam, hogy növeljem a nőszámomat, sajnos később még egy házassal, de köztük volt 2 szingli korombeli is. Így jutottam el oda, hogy végre abbahagyhatom a szexpartnerezést, mert megcselekedtem, amit akartam, hogy lezárjam tinis sérelmeimet. Azóta nem közösködöm nemhogy csalókkal, de szinglikkel sem, az igazit keresem. Persze pont ezóta nem találom. :D

És minek is találjam meg, ha majd megcsal?! Az egyetlen, hogy én még nem csaltam meg senkit.

32f

2022. okt. 7. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!