Emberek, akik karanténban vannak/voltak, mivel telt az a 10 nap? Mennyire volt szenvedés?
Sportoló vagyok, és a mai rutinteszten kiderült, hogy engem is utolért az elkerülhetetlen.
Enyhe tüneteim vannak, kissé lázasnak érzem magam, a hasam sincs rendben, és enyhén köhécselek. De nem is ez a lényeg.
Nem vagyok mentálisan tökéletesen rendben, hajlamos vagyok depresszív hangulatra/viselkedésre, és ezen a mozgás segített rengeteget.
Viszont most 0-24 otthon, legenyhébb edzést is megtiltotta a tesztet végző orvos, a friss levegőre se mehetek sétálni, hiszen bármikor ellenőrizhetnek, szóval értitek.
Nem kérek rosszakat, aki nem tud jót írni az lapozzon tovább, valami féle támogatásra, jó tanácsra, egyéni tapasztalatra lenne szükségem.
Biztos van más is a sportoláson kívül, amit szívesen csinálsz/ csinálnál, csak eddig nem jutott rá időd. Próbáld meg úgy felfogni, hogy kaptál egy kis időt magadra.
Ha nem érzed jól magad, pihenj, aludj, olvass, tévézz. Ha jól vagy, akkor is teheted mindezt, de pl. kiválogathatod a nem használt cuccaidat, átültetheted a virágaidat, nekiállhatsz valami online tanfolyamnak, nyelvtanulásnak (állítólag messze el lehet jutni két hét alatt is, ha csak ezt csinálod).
Én pl. biztos olvasnék, mert az leköti a figyelmemet és ráadásul máskor alig van rá időm.
Olvass, pihenj, fetrengj ha gyenge vagy. Ha jol vagy akk csinald meg amit eddig halogattal. Szekrenyek atpakolasa, stb.
De mar letelt a karantenod. Hogy telt? Hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!