Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyebb felszedni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb felszedni olyan csajt akinek NEM iPhone van?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy veszem észre, akinek iPhone van az úgy beképzelt/magas az egója. Fullos pasit akar. Szerintem jobb olyan lánnyal kezdeni, akinek bármilyen más márkájú a mobilja. Tapasztalatok?

F/19

2022. okt. 5. 23:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne feledjük azt is, hogy az iPhone (vagy úgy egyáltalán az Apple termékeinek) felhasználói felülete nagyon mutatós, figyelemfelkeltő, látványos - vagyis nem egyedül státuszszimbólumként funkcionál, de még kicsit felhasználósimogató is egy csomó (szerintem egyébként nagyrészt felesleges) funkcióval.

Más kérdés, hogy igenis le lehet élni egy életet nélkülük, más eszközöket használva.

2022. okt. 6. 10:20
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Semmi köze a telefon választáshoz. Nekem fiatal nőként azért van Xiaomim mert nem is tudnám kezelni az iphonet meg én nekem felesleges is lenne. Tudok vele telefonálni, tudom, kezelni, illetve én egy iphonra nem is tudnék vigyázni azért hogy utána méregdrágán javíttassam mert elejtem,nekem nem kell.

Ma az iPhone egy felkapott telefon márka, van akinek az nagyobb segítségére van, és jobban tudja kezelni. Biztosan van ilyen lány akit te írsz, de alapvetően szerintem a többség nem azt nézi. Én nem láttam az ismerőseim közül ilyen példát amit te írsz.

De ha ez téged zavar akkor vegyél azt.

2022. okt. 6. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!