Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Könnyebb felszedni olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Könnyebb felszedni olyan csajt akinek NEM iPhone van?

Figyelt kérdés

Sokszor úgy veszem észre, akinek iPhone van az úgy beképzelt/magas az egója. Fullos pasit akar. Szerintem jobb olyan lánnyal kezdeni, akinek bármilyen más márkájú a mobilja. Tapasztalatok?

F/19

2022. okt. 5. 23:59
1 2
 1/12 anonim válasza:
16%

Szerintem nem bekepzeltseg reszemrol

En egy eleg gazdag csaladbol szarmazom

Es voltam sok csajjal

Es most nem az iphonet kell nezni

De aki gazdagabb csaladbol van azok sokkal igenyesebbek mint a szegenyebb csaladbol jott lany

19f

2022. okt. 6. 00:00
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Semmi összefüggés nincs benne, csak annyit jelez hogy a csaj szülei tele vannak lével. Ettől még ha van kisugárzásod, stílusod, tudsz csajozni akkor a gazdag csemeték is lazán dughatóak 😂
2022. okt. 6. 00:12
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Nincs összefüggés, viszont az igaz, hogy valamiért nagyon sok nő használ szívesebben iPhone-t.
2022. okt. 6. 00:48
 4/12 anonim válasza:
40%
A jó kamera miatt többek között
2022. okt. 6. 06:53
 5/12 StevenUp ***** válasza:
0%

Barátnőmnek is almás nokiája van aztán pont lesz*rom, meg amúgy ő is. Neki megfelel mert jobban tudja kezelni mint az androidot és részéről ennyi a jelentősége hogy almás Nokia, vagy bármi más.

Amilyen ütemben cseszik el az androidot lassan én is elgondolkodom azon hogy almás nokiára váltsak. Több szempontból egyszerűbb és biztonságosabb, plusz tényleg szép képeket lehet lőni vele.

2022. okt. 6. 07:04
 6/12 anonim ***** válasza:
60%
Troll
2022. okt. 6. 07:38
 7/12 A kérdező kommentje:

5-ös nekem nincs gondom az Androiddal és nem is rossz képeket csinálnak azok.

Személy szerint nekem ez a tapasztalatom, hogy iPhones lányokat kerülni fogom a véleményeket pedig köszönöm.

Sokkal rendesebb egy olyan akinek mondjuk Xiaomi van, vagy Huawei.

2022. okt. 6. 08:19
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez vagy egy troll, vagy valami mélyen ostoba kisfiú. Bár ez a generáció mindig alúlmúlja önmagát, meg sem lepődnék ha valaki így gondolkodna.
2022. okt. 6. 08:23
 9/12 anonim válasza:
81%

Bakker!

Ezmiez???

2022. okt. 6. 09:30
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Xiaomi van, de ez nem változtat semmin.

Nálunk az irodában nem keresünk rosszul, a főnök pláne, és így sincs senkinek bent iPhone-ja. Viszont sok "szegényebb" embert ismerek, akik inkább kajáról mondtak le, hogy összekaparják az iPhonera valót. (És észrevetted, hogy a legtöbb törött kijelző, amit látsz buszon, villamoson a városban iPhone?)

2022. okt. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!