Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi annak az oka hogy egy 10/8-as lány aki szépnek mondható egy ronda fiút választ magának? És nem pedig egy jól kinéző fiút?
Vannak szerencsés palik, ennyi.
Ne próbálj logikát találni benne.
Ilyenkor mindig azzal jönnek hogy biztos jó a személyisége stb hidd el semmi valóság alapja nincs.
Átlag pali mint bárki más, csak megtetszett a feje a csajnak, ennyi, semmi több.
Jó ég, szóval mi nők, mint felsőbbrendű faj eldöntjük, hogy nagy kegyesen kinek adjuk azt az érdemet Átlag Jóskák közül, aki arra méltó.
Ezt akartad írni, utolsó? :D
Kérdezőnek savanyú a szőlő!
Ha nem akar veled összejönni a csaj akkor legalább lépj tovább hagyd békén őket!
Én egy 9-10 nőnek vagyok kb.beállítva.
A párom a te skáládon max.5-6 lehet. Vannak fogai ápolt stb.
De nem fullos pasi pocakos és nagyon nem pénzes még menő kocsija sincs. Én mégis őt választottam mert olyan kisugárzása van és olyan dumája. Nem mellékesen úgy szeret mint eddig senki. Mellette nő vagyok.
Hiába 10es egy pasi ha tusko
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!