Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha a személyisége tetszik de a külseje nem?
Van egy tök vicces, közvetlen srác a munkahelyen. Egy héten kb 2x szoktunk össze futni ott mert úgy vagyunk beosztva. Észre vettem, hogy közeledik hozzám de eddig még nem voltam benne biztos teljesen.
Busszal szoktam járni de megkérdezte ne vigyen-e haza. Beszélgettünk, stb. Aztán írt is pedig eddig sosem írt. Ez így megy már két hete. Meg elég komolyak a témák, fura ez az egész. Szóval tényleg érzem, hogy tetszek neki.
Nagyon rendes, sok mindenről tudunk beszélgetni, vicces, az arca is tetszik, helyes arcra, de az alakja nem.
Amikor nekem egy ismerkedés során közölték, hogy ha híznék 5 kg-ot akkor jönne csak össze velem a srác akkor fel voltam háborodva és le is zártam vele az ismerkedést mert komolyan mondta.
Nem várhatom tőle hogy miattam fogyjon és járjon edzeni de így maga az alkata nem tetszik. És mindig a sportosabb emberek tetszettek.
Voltam már hasonló helyzetben és nem tudom így mennyire érdemes továbbra is “ilyen közel” engednem magamhoz…ami lehet számára félre érthető ha mégsem lesz ebből semmi.
Mit tegyek szerintetek?
a kérdésre: az embert nyaktól lefele jórészt a génjei rakják össze, nyaktól felfele meg saját maga.
nekem mindenféle testalkatú/magasságú barátnőim voltak, nem ez döntött.
Ha őszinte akarok lenni én is azt gondoltam,hogy a sportos férfiakra bukom,amíg együtt nem voltam egy kicsit mackósabbal.
Komolyan mondom teljesen más volt a szexuális élmény. 5 éve együtt vagyok ezzel a macival és imádom.
Szóval én adnék neki egy esélyt a helyedbne. A lelkébe szeretsz bele,utána már mindegy,hogy néz ki!
Köszönöm a válaszokat!
Ez engem is érdekelne 13-as :)
13#-as vagyok. tulajdonképpen vonzódtam igen,de nem első látásra,csak akkor amikor beszélgetni kezdtünk.
mert a kisugárzása magával ragadott teljesen.
De szexuális értelemben írtam,hogy egészen más élményt adott,mint egy sportos alkat. Ezt leírni nem lehet,meg kell tapasztalni.
Én volt, hogy beleszerettem egy nagyon-nagyon mackós férfiba. Nálunk voltak egyéb problémák is (bunkó volt, mikor ivott pl., egy idő után megváltozott a viselkedése), de amint elszállt a rózsaszín köd, már nem tudtam ugyanúgy tekinteni rá, és nem is vonzott szexuálisan.
De baráti társaságban tapasztaltam az ellenkezőjét is, amit a 13-as is írt: összejöttek, mai napig együtt vannak, és olyan harmonikus a kapcsolatuk, hogy már szeretik egymás külsejét is (pedig egyiküknek sem volt az esete a másik).
Vadidegen emberektől kérdezed,hogy mit tegyél?Szerintem teljesen egyértelmű!
Hagyd a fiút,keressen inkább egy olyan lányt magának,aki elfogadja úgy,ahogy van!
Nagyon hasonlóan jártam, mint te. Mindig is izmosabb,vékonyabb pasijaim voltak, nekem ez az 'esetem'. De megtetszett a kisugárzása miatt egy mackósabb pasi, szerelmes is lettem. Ahogy elillant a rózsaszín köd, úgy a libidóm is szinte azonnal, mert egyszerűen nem az esetem, csak elvette a köd az eszemet.
A korábbi kapcsolataimnál hiába illant el a rózsaszín köd, a vonzalom megmaradt, mert kívülről nagyon is az eseteim voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!