Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú távú szexkapcsolatba belemenni szüzen?
27 éves vagyok és eddig mondjuk úgy más dolgok voltak fontosak, hosszú éveken keresztül másról kellett gondoskodnom és nem volt időm "pasizni". Sajnos már nincs velem akiről gondoskodtam és úgy döntöttem annyi mindenből kimaradtam elkezdek kicsit nyitni a világ felé...
Nemrég megismerkedtem valakivel, legalább őszinte volt velem nem hitegetett, elmondta hosszú távú szexpartnert keres.
Mondtam, hogy nekem ez nem biztos, hogy menne megértette de valamilyen "barátság" alapon még beszélünk.
Viszont én nem hiszek ebben a férfi-női barátságban és nagyon vonz szexuálisan de nem tudom jó ötlet e így elveszítenem. Kívánom és ha rágondolok már az is felizgat, vágyom már a szexre is de nem tudom később ezt nem e bánnám meg. Tudom ez csak a szexről szólna és félek később éreznék iránta többet is...
Nem tudom mit tegyek tényleg tanácsra lenne szükségém.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Az igazság az hogy a legtöbb emberben az első együttlét mely nyomot hagy.
És mi lesz ha szerelmes leszel, ez benne van a pakliban?
Nem tudom mit váltana ki belőlem ha lefeküdnèk vele, nagyon erős szexuális vágyat érzek iránta de igazatok van abban, hogy később talán többet fogok érezni aztán meg nekem lenne rossz mivel ő nyíltan megmondta csak szexet akar jelenleg.
Talán jobb ha nem is beszélek ezentúl vele.
Köszönöm a válaszokat.
Én nem gondoltam át ennyire, nem tudtam, hogy olyan mély nyomot hagy. Illetve azt hittem, tartós lesz a dolog (annak indult, az lett kimondva). Még az eszemmel, érzelmeimmel se fogtam fel a kapcsolatot, még el se kezdtem emberként megszeretni, mire vége lett, mégis a hormonok és a vonzalom miatt brutál erős vágyat, hiányt hagyott maga után. Évekkel később is visszatér bennem az érzés, nagyon erős és valószínűleg sose felejti el a testem, se a lelkem az erős hiányérzetet és kötődést, amit még csak nem is érzelemnek neveznék, hanem csak érzésnek, de ösztöni szinten kitörölhetetlen.
Ne akard, hogy ettől szenvedj évekig. Persze, nálam is megtörte a jeget az első szex, utána bátrabban randiztam, később megértettem mi is egy kapcsolat. De bár ne ugrottam volna bele olyan hamar, amíg nincsenek kölcsönös érzelmek és elköteleződés (nem csak kimondva, de nálatok az sincs).
Randizgass, fedezd fel lépésenként a dolgot olyannal, aki nyitott komolyra. Tök jó, hogy te már tudatosabb vagy nálam. Beteljesült szerelemben kéne mindenkinek az első, kevesebb sérülés lenne.
En 20 evesen vesztettem el egy idegen ferfival, erdekelt a szex es egy rossz dontest hoztam hirtelen, talan annak is koze van ehhez, hogy nagyon maganyos voltam es azt hittem majd "megszeret" ha lefekszek vele. Nagyon naiv es buta voltam.
Borzalmas volt az egesz, nagyon fajt, o meg ugy csinalt mintha egy tapasztalt novel lett volna egyutt, kb haldokoltam annyira fajt, vereztem is nagyon, csak fekudtem es sirtam a fajdalomtol mar abban a percben is bantam amikor elkezdte.
Eletem legrosszabb dontese volt, es sohasem csinalhatom vissza. Egyaltalan nem kotodok hozza semmilyen szinten, egy undorito ember.
Neha elkepzelem milyen jo lett volna szerelmesen elvesziteni de mar nem tudok ezen valtoztatni. Szerintem ne menj bele szuzen egy ilyenbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!