Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek neveznéd ezt az érzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznéd ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Csak online kapcsolat, sosem láttad még êlőben, de vele töltöd az egész napot már jó ideje. Egész nap ő jár a fejedben, ébredéskor ő az első, elalvás előtt az utolsó gondolatod. Bármiről tudsz vele beszélgetni, jól érzed vele magad és szinte mindent tudsz arról, hogy telik a napja. Mintha "együtt élnétek". Külsőleg és belsőleg is megfogott, de nagyon.

Simán csak vonzalom vagy fellángolás, esetleg szerelem?

2022. szept. 30. 19:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Valamiért a Tortúra című film jutott eszembe erről.
2022. szept. 30. 20:33
 12/20 Ghgj ***** válasza:
91%
Szerelem, ami valamilyen szinten a kiszemeltednek, valamilyen szinten pedig az ábrándjaidnak szól.
2022. szept. 30. 21:16
 13/20 A kérdező kommentje:
#10 igen, láttam. Ismerem a közösségi oldalait is, ahol nem hiszem, hogy több tucat ismerőse/csalàdtagja kommentelne egy kamu képet, videót stb. amin nem ő van.
2022. szept. 30. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

Ez a nagy semmi idealizálása, amikor a saját fejedben levő képbe vagy szerelmes.

Jobb mihamarabb lezavarni a randit, aztán utána lehet valami. Addig kamu az egész. Élőben teljesen más minden!!!

2022. szept. 30. 21:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen természetes lefolyása az online ismerkedésnek. Szerintem szerelemnek nevezhető, a kémiai folyamat szintjén meg van az, aminek nevezzük, az más kérdés, hogy az ilyen online ismerkedésekben egyértelműen egy idealizált személybe vagy szerelmes. Élőben derül ki, hogy összejön e úgy is a szerelem a személybe, akivel beszélgetsz, vagy nem. Millió ember ismeri, átélte, koppant utána, vagy épp bimbózott tovább a kapcsolat.
2022. szept. 30. 21:50
 16/20 he84 ***** válasza:
79%
Csak megerősíteni tudom azt, amilyen helyzetben a kérdező van, igenis van ilyen, még hogyha nem is gyakori, akkor is nem lehetetlen. Pontosabban inkább csak hasonló, de majdnem ugyanaz, amit több éve én is tapasztaltam. Anno én és egy férfi (én nő vagyok) egy játékkal kapcsolatos fórumon kezdtünk ott másoknak segíteni az adott játékkal kapcsolatban. Mások is segítettek ott néha, de főleg én és ez a férfi. Majd e-mail-ben kezdtünk jobban beszélgetni, kicsit ismerkedni és jól megvoltunk, megértettük egymást. Később MSN Messenger-en folytattuk pár évig, egyszer élőben is taliztunk, már jó barátokká váltunk, majdnem legjobb barátokká. A talink egy kicsit rövid volt, de jó volt és utána is neten át folytattuk az olykori beszélgetést, a kapcsolatunkat ugyanúgy. Majd jöttek időszakok, mikor pár hétig, vagy pár napug nem annyira beszélgettünk, de aztán újra néha igen és ha egyikünknek szüksége volt segítségre, akkor segítettünk is egymásnak általában. Én már legjobb barátnak tartottam őt és később kiderült, hogy ő is engem. Majd 2014. áprilisától Skype-n beszélgettünk majdnem minden nap és onnantól kezdve néha taliztunk élőben is, legtöbbször sétáltunk és beszélgettünk. Ez így ment éveken át, hogy hol neten át, hol élőben is tartottuk a kapcsolatot, de barátságnál több nem igazán lett, bár én szerettem volna vele többet, mert vonzódtam hozzá, de ő hozzám nem és ő barátságon kívül nem igazán akart semmi egyebet. És ez a férfi, akivel szinte legjobb barátok lettünk és hasonló korosztályban vagyunk. A lényeg, hogy mi is főleg neten tartjuk a kapcsolatot, csak néha talizunk élőben, de van hogy ritkábban talizunk, eléggé változó. A mai napig is jóban vagyunk, néhány naponta beszlgetünk este Skype-n, de már 2-3 éve nem vagyunk annyira mély legjobb barátok bizonyos okok miatt, hanem csak sima barátok vagyunk, ám eme okokat nem fejtem ki sehol se, egyrészt mert jobban magánügy, másrészt pedig ennél is hosszabb.
2022. szept. 30. 21:50
 17/20 anonim ***** válasza:
88%

Nálam volt ilyen többször is. Élőben ebből lett a valaha volt legnagyobb szerelmem is(kölcsönösen), ahol az élő tali felűlmúlta az összes elképzelésemet(addig egy selfiet láttam róla), de online már oda voltunk egymásért meg vissza. Hatalmas katarzis volt az első randi, szex, minden volt.

És volt olyan is, hogy hasonlóan intenzív online"szerelem"után csalódás volt a tali. Annyira magával ragadott az online dolog, ami köztünk volt, hogy megpróbáltuk, de részemről nem ment, pár tali után feladtam. Alacsonyabb volt nálam, vékonyka, olyan feminim típus, valahogy nem volt vonzó egy kicsit sem élőben. Volt még egy ilyen nagy netes l'amour, abból is majdnem házasság lett. A vonzalom megvolt, de nagyon mások voltunk, ott sok volt élőben később az összetűzés.

De az első az életem szerelme volt. Mai napig álmodom vele, pedig 10 éve nem láttam....

2022. szept. 30. 22:15
 18/20 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező, attól, hogy te támadásnak, sértésnek veszed, még nem volt az, hidd el!

Nekem is az a véleményem, amit az #1 válaszoló írt, te pedig pont ezt kérdezted, hogy minek neveznénk ezt az érzést.

Attól, hogy te nem értesz vele egyet, vagy nem tetszik a válasz, az még attól korrekt válasz a kérdésedre, kár ezért lepontozni.

2022. okt. 1. 06:41
 19/20 A kérdező kommentje:
Működik azóta is és élőben ugyanolyan jó, sőt jobb. 😊 Talán ritkaság, de azért van ilyen. Boldog karit 😊🌲
2022. dec. 25. 14:12
 20/20 he84 ***** válasza:
Na akkor jó kérdező, akkor nálad is van ilyen, ami nálam is volt/van. Már hogyha olvastad az én hosszabb válaszomat, ahol leírtam egy tiedhez hasonló esetemet. És neked is boldog karácsonyt!
2022. dec. 25. 15:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!