Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek neveznéd ezt az érzést?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek neveznéd ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Csak online kapcsolat, sosem láttad még êlőben, de vele töltöd az egész napot már jó ideje. Egész nap ő jár a fejedben, ébredéskor ő az első, elalvás előtt az utolsó gondolatod. Bármiről tudsz vele beszélgetni, jól érzed vele magad és szinte mindent tudsz arról, hogy telik a napja. Mintha "együtt élnétek". Külsőleg és belsőleg is megfogott, de nagyon.

Simán csak vonzalom vagy fellángolás, esetleg szerelem?

2022. szept. 30. 19:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
15%
...valamilyen pszichológiai elhajlásnak a részedről, ami akár veszélyes is lehet, ha már ilyeneket írsz valakiről akit nem is láttál. Olyan ez, mint a madár. Ijesztő!
2022. szept. 30. 19:33
 2/20 A kérdező kommentje:
Köszi a sértő választ, igazán hasznos volt. A tàvolság miatt még nem történt személyes találkozás, valóban. Amit leírtam, pedig kölcsönös. Bocs, de van ilyen, mégha veled ilyen sosem történt, akkor is.
2022. szept. 30. 19:39
 3/20 anonim ***** válasza:
91%
Megeshet, hogy szerelem, de biztos csak akkor lehetsz az érzéseidben, hogyha találkoztatok is. Nem biztos, hogy tényleg olyan a másik, mint azt elképzelted. Ezzel az a baj, hogy sokszor egy "kreált emberbe" szeretsz bele és a valóság csalódás lesz. Szerintem, hogy pont kerüljön a dolog végére találkozzatok mielőbb.
2022. szept. 30. 19:39
 4/20 anonim ***** válasza:
15%

2.

Ez a heves/támadó reakciód csak megerősíti az egyes válaszban leírt teóriát. Az utolsó mondatban pedig megkísérled normalitásnak kezelni az őrületet, ami szintén aggasztó.

2022. szept. 30. 19:42
 5/20 A kérdező kommentje:
#4 Te indítottál támadást. Úgyhogy lapozz innen tovább inkàbb. Köszönöm.
2022. szept. 30. 19:44
 6/20 anonim ***** válasza:
90%
Szerelemnek nem hívnám amíg nem találkoztok, de sima vonzalomnál szerintem ez több, hiszen nagyon sokat beszélgettek és gondolom elsősorban erre épül az egész. Én nem címkézném fel, de ha mondjuk rákérdezne, akkor azt mondanám, hogy nagyon kedvelem, a többi meg majd eldől miután személyesen is megismertétek egymást.
2022. szept. 30. 19:51
 7/20 anonim ***** válasza:
61%
Önbecsapásnak.
2022. szept. 30. 19:56
 8/20 anonim ***** válasza:
8%
A mai világban még az is lehet hogy kamuprofilról irkál és azt írja amit hallani szeretnél!
2022. szept. 30. 20:02
 9/20 anonim ***** válasza:
37%
14 évesen még elmegy. Ez olyan, mint amikor egy hírességbe "szeret bele" valaki. Komolytalan bohóckodás.
2022. szept. 30. 20:08
 10/20 anonim ***** válasza:
32%
Sose érterttem hogy hogy válthat ki a neten ilyen érzéseket az emberböl... ugy néz ki mint ahogy mondta látad videóba?
2022. szept. 30. 20:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!