Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nem élnek párkapcsolatban vagy nincs alakulóban nekik semmi azoknak miért nincs?
- Félnek kezdeményezni
- Most szakítottak és nem akarnak újat 1 ideig
- Jobban érzik egyedül magukat (kényelmesek)
mert nem akarom tönkretenni egy csaj életét sem :O :D
18/F
hát nemtom
az elmúlt napokban én is ezen agyaltam és arre jutottam, hogy lehet azért nincs, mert
1. túl válogatós vagyok és lehet lejjebb kellene tennem a mércét
2. foglalt az össze szóbajöhető csaj a környékemben
szerintem vmi ilyesmik lehetnek a gondok :S
Egyébként nálam is ez a helyzet hogy:
1 nincs aki elviselne és járna velem
2 szinte az össze csaj foglalt aki nekem is bejön...
és egy nagyon jó kérdés hogy így hogy jöjjek össze bárkivel is? az egyik fele azt mondja hogy már van vkije a másikfelének meg nem jövök be:S...
hát basszus mert nem jön össze...
Ilyen kérdést!
Bocs a kifejezésért, de r*hadt nehéz mostanában normális párt találni. Diszkóba nem járok, mert nem szeretek, máshol meg szintén nem lehet ismerkedni. Ápolom magam, próbálok csinos lenni és a kommunikációval sincs bajom, mégsincs senki, akinek kellenék. Ez van. Fél év alatt egyetlen randit nem kértek tőlem, annak ellenére, hogy szívesen töltik velem a szabadidejüket...Én meg nem megyek oda egy sráchoz sem, mert konzervatív lévén elvárom, hogy a férfi kezdeményezzen...
Nehéz dolog ez az egész, mert sokan normális lányt keresnek, akik megbecsülik a kedvességüket és hűségesek, mégsem veszik észre azokat, akik erre képesek lennének. Nem mondom, hogy gyönyörű vagyok, de annyira csúnya sem, hogy ne vegyenek észre. Nem is értem sokszor mi a gond, mert érdeklődnek, de ennél tovább egyik sem megy...
Néha elkeseredek ezek miatt, de aztán eszembe jut, hogy mégsem dől össze a világ, ha egyedül kell lennem. Nem leszek társfüggő, és nem teszem mástól függővé a boldogságomat. Jó ez így, majd jön olyan, aki belémszeret. Csak ki kell várni.
Nincs olyan lány aki eltudna viselni. :D :D
Meg egyébként is csöndes tipus vagyok, ez meg elég nagy hátrány csajozáskor.
Mert kövér vagyok és csóró
f/20
Azért nincs barátom,mert nem találok olyan srácot akivel szívesen lennék.
Vagyis úgy fogalmazok,hogy olyat nem találok,akivel kapcsolatban érzem azt a bizonyos pluszt.Most is megismertem egy srácot,nagyon jófej,humoros,tök jókat beszélgetünk.De!Nincs az a plussz ami kellene,vele igazából tök jó hülyéskedni,de pl. sosem beszéltünk még komolyabb dolgokról meg nem is jön be.
Talán túl magasan van a mérce...de akkor pedig inkább legyek egyedül.Nekem nem kell olyan pasi aki nem becsül meg.
Másrészt szerintem nem is vagyok egy világszépe,inkább átlagos...Azért próbálom kihozni magamból a maximumot:)
Egyébként most még tök jól meg vagyok fiú nélkül.Bár néha már rám tör az az érzés,hogy megőrülök.Főleg akkor érzem ezt,amikor megyek az utcán és látom a boldog párok kéz a kézben sétálgatni,beszélgetni...
De majd csak eljön az én időm is;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!