Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párom vagy a gyerekem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom vagy a gyerekem?

Figyelt kérdés

Van 6 éve egy barátnőm. Vagyis mostmár menyasszonyom. Nem élünk együtt még, sajnos 2-3 hetenten tudunk találkozni az én munkáiból kifolyólag. 300 km van közöttünk. Ahol én lakom, a lányom a mellettünk lévő utcában lakik, 12 éves, kiskamasz, ezért örülök, ha eszébe jutok nagy ritkán és nálam alszik havi 1x. Tegnap pont hívott, hogy jönne hozzám.

Barátnőmmel 2 hete találkoztunk. Sajnos már akkor betegeskedett, de most teljesen legyengült. Nagyon durva vírusa volt és szövödménye lett. 2 hete folyamatosan erős gyógyszereket kap, látszik rajta ha videozunk, hogy nagyon megviselte, fáradt, és beteg. Neki is van egy gyereke, őt minden nap viszi, hozza suliba, ha lázas is, mert nincs segítsége. Most hétvégén tudna pihenni, de mondta menjek hozzá. Elfáradt, szüksége van most rám.

De azt nem tudta, hogy én tegnap a gyerekemmel lebeszéltem a hétvégét.

Mondtam neki, hogy most lelkiismeret furdalásom van emiatt.

Ki mellett döntsek most hétvégén?

2022. szept. 30. 10:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Lányoddal együtt nem tudsz menni hozzá?
2022. szept. 30. 10:58
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem sajnos. Nem bírja az utazást
2022. szept. 30. 11:03
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Van a párodnak bárki más, aki mehet hozzá? Anyja, testvére, a gyereke apja is tudna vigyázni remélhetőleg a saját gyerekére. Ha ez opció, én a gyerekem választanám. De igazából még akkor is, ha nem. Neki is van gyereke, meg kell, hogy értse, hogy a gyerek az első. A te gyerekednek rosszul eshetne, mert ez egyértelműen azt jelentené, hogy a nő a fontosabb.
2022. szept. 30. 11:09
 4/17 anonim ***** válasza:
61%

Mély, bensőséges, romantikus, szeretetteljes kapcsolat lehet ez 300, azaz HÁROMSZÁZ!!! km.-re a másiktól. >:)

Most komolyan, ez a távkapcsolat dolog tiniktől is nevetséges.

Miért nem keresel valakit a közeledben?

Beteg a csajod, és most sem vagy mellette, csak sipítozol.

HA, szereted, engedd el!

2022. szept. 30. 11:09
 5/17 anonim ***** válasza:
34%
4-es, ekkora érzelmi intelligenciával, amivel bírsz, neked is csak a más életébe való ugatás jutott....
2022. szept. 30. 11:15
 6/17 anonim ***** válasza:
94%

Ez most nagyon nehéz. Én azt nem értem hogyha a lányod a másik utcában lakik, akkor miért csak havi 1x megy át? Értem én hogy kiskamasz.

A párod viszont messze lakik, vele is ritkán tudsz találkozni, ráadásul most beteg is. Én lehet a páromhoz mennék most. De csakis azért mert beteg, és szüksége lehet a segitségemre, illetve a közelségemre. A gyerekkel megbeszélném, elmondanám neki hogy miért. Egy 12 éves azért már megérti, hogyha valaki beteg.

2022. szept. 30. 11:15
 7/17 anonim ***** válasza:
52%

#4-es miért lett lepontozva?

Teljesen igaza van.

2022. szept. 30. 11:21
 8/17 A kérdező kommentje:

#3 nem a gyerekére kell vigyázni, nem azért kell menjek. Hanem mert kivan bukva. Elfáradt, beteg és hogy mellette legyek. De megértette, hogy a gyerek az első. Nem tudta, hogy jön hozzám most hétvégén.

#6 általában nincs kedve. Meg teljesen hangulat függő. Volt már hogy beültem a kocsiba ,mert megyek érte, és akkor hívott hogy nem jön. Teljesen kiszámíthatatlan ilyen téren.

2022. szept. 30. 11:28
 9/17 anonim ***** válasza:
90%

Az tökjó, hogy a lányod - értem én, hogy a gyereked, de na - ad hoc kitalálja, hogy megy vagy nem megy hozzád. A menyasszonyod meg 6 év után ehhez alkalmazkodjon, hogy a királykisasszony épp mit határoz, füttyent-e amire te nyilván ugrasz. Ha holnapra meggondolja és nem megy, akkor mégis elmész a menyasszonyodhoz?

Hogy fogtok így összeházasodni amúgy? Távkapcsolat marad, hétvégékre korlátozódva, plusz ha a lányodnak épp nincs kedve hozzád?

Ennyi év után miért nem töltitek együtt mind a gyerekeitekkel a hétvégéket legalább....???

2022. szept. 30. 11:40
 10/17 anonim ***** válasza:
88%
6 év- 300 km és a menyasszonyod :D Mégis milyen kapcsolat az, ahol sok éve többszáz km -re élnek a felek? Maradj csak otthon az egy utcára lévő gyereked mellett, ilyen "kapcsolatban" egyébként se sokat várhat a másik olyan alapvető élethelyzetben, amikor a legnagyobb szüksége van a társa.
2022. szept. 30. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!