Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogosan sértődök meg azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan sértődök meg azon, hogy a párom azt mondta , h neki senkije nincs a gyerekein kìvűl?

Figyelt kérdés

Tehát én mint baránő nem számítok.

Neki csak a 2 gyereke számít az előző kapcsolatából.

Ezt nem nekem mondta, hanam hallottam, h ezt mondta a nagyobbik lányának, és ez sziven ütött--mármint azt h neki csak a 2 gyereke van

2022. jan. 9. 11:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
45%
A gyerek ilyen szempontból teljesen más kategória. Bizonyosan a családjára gondolt, mikor ezt mondta és nem rád, aki a cinkosa vagy és a csetpartnere.
2022. jan. 9. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

Nem jogos!

Es igen az igaz h neki nincs mas csak a gyerekei

Baratnok jonnek mennek de a versegi kapcsolat halalig tart!

2022. jan. 9. 11:57
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Mióta vagytok együtt? Együtt éltek?
2022. jan. 9. 11:59
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Ti nem barátnők vagytok?
2022. jan. 9. 12:01
 5/13 A kérdező kommentje:

3 éve vagyunk együtt

Együtt élünk

Igazábol most összeveszett a lányával és ,ekkor mondta neki.

De nekem ez akkor is rosszul esik..elvileg én a társa vagyok.

2022. jan. 9. 12:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha feszülten mondta, akkor ne foglalkozz vele. Abban a szituban ez volt az indokolt. Rosszul hangzott volna, hogy "nekem csak a Timi van, mert rád sem számíthatok."
2022. jan. 9. 12:05
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
Ők család, te barátnő vagy. Ők mindig lesznek, te cserélhető vagy.
2022. jan. 9. 12:13
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem a megsértődést! Amit mondott nem ellened szól, hanem a gyereke mellett. Nyilván adott szituációban ezt kellett mondania.
2022. jan. 9. 12:17
 9/13 anonim ***** válasza:
72%
Jogos!
2022. jan. 9. 12:57
 10/13 anonim ***** válasza:
42%

Most akármilyen durván is hangzik, egy testvér, gyerek, szülő mindig ott lesz, megmarad az embernek. Míg egy barát/nő, élettárs, házastárs, bármikor elhagyhat, bármikor előfordulhat a szakítás.

Tehát a társ jelenleg van nekünk, de a családunk mindig volt,van, lesz.

2022. jan. 9. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!