Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők jelentős része elvből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők jelentős része elvből zárkózik el a szexkapcsolattól vagy csak azért mert nem a megfelelő férfiak ajánlkoznak nála?

Figyelt kérdés

Igazából régen, ha megnézzük a társadalom elég szigorúan nevelte a lány gyerekeket, mert fontos volt, hogy férjhez tudják adni és ha felelőtlenül élt volna szexuális életet, akkor könnyen teherbe eshetett, ami után drasztikusan romlottak volna az esélyei a házassági piacon.

Ma viszont már nincs egyáltalán az a fajta anyagi függőség és társadalmi nyomás, mint régen mégis a nők többsége komoly párkapcsolatot keres. Pedig annyi nyűg van egy párkapcsolattal, sokkal könnyebb néha szabadidőben összejárni és közösen eltölteni pár órát. Így kötöttségek nélkül sokkal nyugodtabb az ember. Most igazából mi a rossz abban, hogy két felnőtt intelligens ember kölcsönösen örömet szereznek egymásnak, de nem szeretnék a másik életét a sajátjukba integrálni?

Viszont az is tény, hogy ilyen esetben mindenki maximalizálni szeretné a lehetőségeit és a legjobb elérhető emberekkel kialakítani kapcsolatot. Meg amennyire hallom azért ez életkorral is változik és a középkorú nők már jobban levetkőzik az ilyen jellegű gátlásokat és könnyebben belemennek ilyesmiben.

2022. szept. 29. 18:50
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
#8! Mert a körítést magamnak is meg tudom venni. Pont az a lényege, hogy szívből jön, ami ez esetben nincs meg.
2022. szept. 29. 20:12
 12/23 anonim ***** válasza:

Bocs, én voltam a #8, #9-nek szólt.

2022. szept. 29. 20:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
A problémádra a megoldást úgy hívják, hogy prostituált.
2022. szept. 29. 20:15
 14/23 A kérdező kommentje:
Hát én igazából nem a nőt szeretném bántani, de egy csomó probléma van a párkapcsolattal, amit szeretnék megspórolni. Az "ösztönlény" kifejezést erős túlzásnak érzem, rengeteg ember van, aki nem tud biztonságosan kötődni a rossz szülői minták miatt vagy egyéb okokból, nem ítélkezni kéne rögtön.
2022. szept. 29. 20:49
 15/23 anonim ***** válasza:
92%

#14! És? Nekem kéne megoldani a problémáját? Mi közöm van nekem ahhoz, hogy neki milyen kötődési problémája van? Pszichológust keressen magának, meg prostit, a normális nőket meg hagyja meg a normális férfiaknak.

2022. szept. 29. 20:58
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"de egy csomó probléma van a párkapcsolattal, amit szeretnék megspórolni"

Egyéni probléma. Amit te meg akarsz spórolni, mást pontosan arra vágyik. Ami neked probléma, másnak fontos értékek.

2022. szept. 29. 21:42
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Én elvből. Megalázó lenne számomra, hogy csak a pnámért vannak velem és más értéket nem lát bennem.
2022. szept. 30. 10:54
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szexkapcsolatnál még egy egyéjszakás is jobb lenne. Nekem abban semmi öröm nem lenne, hogy valakivel összejárok csak dugni meg felszínesen szórakozni... ha valakivel gyakran találkozom, attól többet akarok általában.
2022. okt. 3. 13:49
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez valami vicc? Aki nem kell az szexre sem kell.
2022. okt. 3. 17:22
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a szexkapcsolat borzasztóan kínos lenne. Idegennel szexelni... nem.

Nekem ez olyan, mintha az utcán rámutatnál egy emberre, hogy "te mostantól a barátom vagy", és a barátságotok annyiból áll, hogy ajándékokat vesztek egymásnak ünnepekre, de soha nem ültök be enni valahova, nem néztek filmeket, nem mentek kirándulni, stb.

2022. okt. 3. 22:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!